Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Shopaholic Adel má nového přítele | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Kdo je nový přítel Shopaholic Adel? Měl týrat psa, žít ve špíně a holdovat alkoholu

Je to už pár dnů, co se Shopaholic Adel rozešla s Davidem. Rychle se oklepala a našla si novou lásku, Honzu. Uživatelé na sítích diskutují o tom, že ji pouze využívá. Kdo onen Honza je? Podle dostupných informací žil ve špíně, měl týrat svého psa a radost nacházet v alkoholu.
  18:00

Rozchod Shopaholic Adel a Davida byl velice vyostřený. Hned po něm se to snažila Adel zachránit tím, že říkala, jak Davida zná a že by o ní neřekl nic hnusného. To už bylo ale pozdě. Ten se totiž na jednom TikTok live streamu otevřel o vztahu s Adel a napráskal na ní doslova všechno. Adel se z toho však zřejmě rychle oklepala a už je v náručí dalšího přítele, Honzy. Ten však zřejmě není tak ukázkový, jak si Adel asi myslí. Spekuluje se o tom, že týral svého psa a také, že žije obklopen odpadky a špínou.

Nedávno se Adel nechala slyšet, že má nového partnera, ale nechce ho zveřejňovat. On si prý nepřeje, aby se o tom vědělo. On to však zřejmě vidí jinak. Na Instagramu se k ní hrdě hlásí tím, že si do popisku profilu napsal, že je s ní od desátého března ve vztahu. S Davidem to bylo prý peklo a nyní je se svým novým přítelem konečně šťastná, řekla pro redakci expres.cz.

Její nový přítel Jan Kulas se k ní už také zřejmě nastěhoval. Adel si do jednoho videa na sebe vzala mikinu, která má být Kulase a v jednom kuse opakuje, jak je jejího partnera. „Určitě se budete ptát, čí je ta mikina. Já jsem si ji půjčila, jelikož mi chybí můj partner, který je na noční. Tak jsem si ji půjčila a je mého partnera,“ opakuje několikrát Adel, jak má na sobě mikinu svého partnera. Je z toho tedy zřejmé, že se Kulas už k Adel nastěhoval.

@ceskejinternetjeshit #foryou #fyp #shopaholicadel #fypシ #shopaholicadel #shopaholicadelmeme #fuj #bizar #shopaholicadelrealita #jankulas #foryoupage #foryourpage ♬ původní zvuk - 🐊

Kdo ale je ten nový přítel Adel? Dle jeho Instagramu jde vidět, že má velikou zálibu v alkoholu. V jeho výběrech se dají najít fotky pouze lahví od převážně levných vodek a dalšího alkoholu. V příspěvcích dále zveřejnil například fotku, na které si očividně vychutnává jeden z nejlevnějších vaječných likérů. Podle videa, které na svůj profil přidal, je také zřejmé, že si rád zajde do klubu na párty. Na profilu se v jedné fotce pyšní fotkou jídla z KFC, z čehož jde vidět jakou zdravou stravu dodržuje.

Alkohol však zřejmě nebude jediná neřest, se kterou se pyšní. Na ruce má vytetované číslo 420, které se používá k označení marihuany a jejího kouření. Je to také zkratka pro datum dvacátého dubna, což je světový den marihuany. Kulas si tak zřejmě čas od času rád zahulí trávu. Co by na to ale řekla Adel? Ta se v reakcích na Davidova nařčení vůči ní nechala několikrát slyšet, že drogy odsuzuje v jakékoliv formě. Právě Davida obviňovala z toho, že byl na nich dříve závislý.

Na TikToku se objevuje také video, které má být natočené v bývalém bytu Kulase. Jde na něm vidět i pes, který měl být jeho. To, co autor videa natočil, nepřipomíná tolik byt, jako spíše skládku. Všude možně se v něm povalují odpadky a rozbité věci. Nejvíc odpuzující je však počet zřejmě psích výkalů jen tak ležících na zemi.

@rkstreamy #shopaholicadel ♬ Cute and fun food - zomap

Kulas tedy měl mít dříve psa. Toho údajně týral a nekrmil. „On toho psa mlátil, týral, zavíral ho třeba na chodbě, když jel do práce. Pracoval ve Škodovce, takže třeba dvanáct hodin ji tam nechal zamknutou,“ říká ve svém videu jedna tiktokerka, která Kulase údajně znala. Ta také potvrdila, že video z odpuzujícího bytu bylo skutečně natočené u něj. Jednoho dne mu však pes utekl, což Kulasovi bylo zřejmě jedno a místo toho, aby ho šel hledat, se šel prý opít. Později ho objevila policie v České Lípě a našla mu nový domov. „Zničený pes Jana Kulase. Má sedmnáct kilo, neslyší na své jméno, protože na to oslovení není zvyklý. Psa našla městská policie Česká Lípa. Kulas se vymlouvá a lže,“ vysvětluje situaci jeden účet na TikToku.

@1jitrnice Education video for tiktok! obrázek si udelejte sami. #fypシ #foryou #foryoupage #shopaholicadel #jankulas #ostuda #pes #cz ♬ původní zvuk - jitrnice

To ale není vše. Kulas je prý s Adel jen kvůli penězům. Jedna uživatelka na TikToku se v komentářích pod videem přiznala, že s Kulasem byla dříve ve vztahu. „Já se ničemu nedivím. On je můj bývalý přítel, na peníze byl vždycky a bylo mu fuk, jak holka vypadá a co je zač,“ svěřuje se uživatelka.

Témata: Shopaholic adel