Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Nový seriál Buzerantky V Akci | foto: Instagram.com

Shopaholic Adel herečkou. V Buzerantkách v akci si po boku přítele zahraje právničku

Shopaholic Adel svítá na novou a dle ní zřejmě zářnou kariéru. Se svým přítelem Janem Kulasem dostala roli v novém seriálu Buzerantky v akci. Za projektem stojí youtuber a zpěvák Daniel Koki, který Adel přizval. Ten je známý hlavně kvůli účasti v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. V seriálu by měla Adel hrát právničku. Za natáčení nedostane prý ani jednu korunu.
  18:00

Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel si už zřejmě od malička přála být celebritou. Do určité míry se dá říct, že se jí tyto sny splnily. Kdo sleduje dění na českém internetu o ní už jistě několikrát slyšel. Ne vždy však zrovna v tom dobrém. Adel je známá svým bizarním chováním, které jí právě její pomíjivou slávu přineslo. Jí to však ale nestačí. Chce víc, a tak se rozhodla, že bude herečkou. Skutečně jednu roli dostala a to rovnou v několikadílném seriálu. Nejedná se však o pořad s milionovým rozpočtem. Jde o projekt, za kterým stojí youtuber a zpěvák Daniel Koki. Seriál má být komedie a jeho hlavní myšlenkou je podpora LGBTQ+ komunity.

Kdo tedy je Daniel Koki? Nejvíce se proslavil zřejmě při účasti v televizní soutěži Česko Slovensko má talent. Jeho zpěv se veřejnosti zalíbil, a tak Koki ve své hudební kariéře pokračoval. Vystupuje na různých akcích a tvoří hudbu. Na svém YouTube kanále má už několik videoklipů, ve kterých se zaměřuje převážně na romský jazyk. Natočil také několik dílů ze série Buzerantky V Akci. Moc velký úspěch série nesklidila, a tak se Koki rozhodl, že začne od znova. Aby měl seriál sledovanost, přizval si do něj bizarní Adel.

Jednat by se tedy mělo o pokračování předešlé série. Tentokrát však dle slov Kokiho půjde o něco zřejmě lehce profesionálnějšího. U předchozích dílů se prý při natáčení nedrželi žádného scénáře a vše bylo prováděno zřejmě spíše amatérsky. Nyní však připravují scénář pro dalších pět dílů. První by se měl natáčet už tento víkend, vyjít by dle slov Kokiho měl ke konci měsíce. Díly by měly následně vycházet zřejmě každý týden ve středu.

@danielkoki ❗Sleduj nový TIkTok❗našeho seriálu ♥️ @Buzerantky v Akci ♬ původní zvuk - Daniel koki Official

V seriálu si zahraje i Adel se svým přítelem. Ta by měla mít dle slov Kokiho roli právničky. „Uznal jsem za vhodné ji tam dát. Nic proti ní nemám a v seriálu bude hrát zcela bez honoráře,“ řekl redakci Antiyoutuber.cz Koki. To však Adel zřejmě moc nemrzí. Slavná chtěla být vždy a nyní má možnost ukázat se v internetovém seriálu. Nepůjde tedy zřejmě o nic profesionálního. Výsledné dílo bude následně zveřejněné na jejich již existujícím, ale zatím prázdném YouTube kanál.

Jak se tedy Adel do nového seriálu dostala? „Mě vůbec nenapadlo spolupracovat zrovna s Adel. Napadlo to mojí kamarádku Petru. Řekl jsem, že ji tam klidně dám, ale bez honoráře,“ vysvětluje Koki. Zřejmě si uvědomil, že Adel jeho seriálu může zvýšit sledovanost a přitáhnout nové fanoušky. „Co si budeme povídat, dnes je hodně těžké na internetu uspět. Myslím si, že právě s její pomocí to bude mít úspěch,“ pokračuje Koki.

K seriálu vyšlo jedno video na TikToku Kokiho, ve kterém představuje hlavní postavy a ukazuje krátkou ukázku zřejmě z již připravovaného seriálu. Založili si i vlastní TikTok a Instagram, kam postupně přidávají různé informace o hercích a natáčení. V jednom videu prosí přítel Shopaholic Adel Jan Kulas o sledování jejich sociálních sítí s tím, že seriál bude pecka.

@danielkoki6

pozvánka od Leona

♬ původní zvuk - Buzerantky v Akci

Adel se o své roli lehce rozpovídala na jednom TikTok streamu. Četla zprávu, kterou dostala od Kokiho. V té jí zřejmě vysvětloval, jak bude natáčení probíhat a co bude Adel na place dělat. V jedné scéně by měla zřejmě zkoumat rakev. „Lidi já fakt doufám, že tam opravdová rakev nebude. Já chcípnu, já chcípnu. Já se bojím rakve,“ říká Adel. „On to bude takový romský seriál, ale mně to nevadí,“ pokračuje.

Ačkoliv sledující čekají bizár, na seriál se těší. „No tak jestli nebude tento seriál na Netflixu, tak budu brečet,“ píše uživatel pod jedno video na YouTube. „Snažím se Adélu nesledovat, ale pokud to vyjde, těším se na nový seriál. Takovéto umělecké dílo může člověk plně ocenit jen úplně nam*daný,“ píše další pod příspěvkem na Instagramu. Nejeden se nechal slyšet, že dle nich Adel na natáčení ani nedorazí. „Měla hrát už v jednom seriálu, ale nejezdila na natáčení. Psala, že jí je špatně a nebo se vymlouvala že musí být se psem, pak streamovala a byla vysmátá,“ píše jiná uživatelka.

Témata: Shopaholic adel