Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Měla přijet na party do Kladna. Ta nakonec bude bez ní | foto: Expres.cz

Party bez Shopaholic Adel. Fanoušci jí navíc stále rychle ubývají

Sláva Shopaholic Adel stoupala tak, že měla mít dokonce vlastní párty. Podobně třeba jako další influenceři, Sugar Denny či Tadeáš Kuběnka. Jenže party nebude. A followeři dál ubývají.
  8:00

Mělo to být tento pátek a mělo to být velké. Letní párty v Kladně s hlavní hvězdou, influencerkou Shopaholic Adel. „Sama ona nám party potvrdila, odklepla a my měli všechno zaplacený,“ říká na TikToku jeden ze zástupců Influence Entertainment, který party spolupořádal. „Ale nakonec jsme z ní dostali prostě to, že nikam nepojede.“

„Toto byl krok vedle, dělat akci s někým kdo mění slovo ze dne na den a pak se dozvídáme, že na jejích livestreamech o této akci mluví tak, že tam nedorazí, ale nedá nám jako pořadatelům nic vědět,“ dodává firma na Instagramu.

Na akci v kladenském klubu Music club Best měl být vstup 150 korun a hlavní lákadlo byla právě Adéla. Jenže tím, že sama účast zrušila, jen nahrála aktuální vlně odporu proti její osobě. Akce nově nese název Summer party bez Shopaholic Adel a vstup je o padesát korun levnější. 

V komentářích je zrušení její účasti paradoxně spíš vítané. „Odpad se vyhodil sám,“ píše jeden z komentujících. „Party bude lepší o 100 procent,“ dodává další. 

@influence_entertainment Takže plánovaná párty bude bez @shopaholicadel.oficial ✌ vidíme se v pátek (bez Adélky) #party #kladno #shopaholicadel ♬ původní zvuk - Influence Ent.

Mezi tím Adéle stále ubývá počet sledujících a na TikToku se tím lidé baví. Jindy k sledujícícm drsná Adéla se zřejmě snaží situaci zachránit. Vydala video, ve kterém sice nemluví, ale píše o tom, jak má všechny fanoušky ráda, je sama sebou a ostatní neřeší. Zároveň ale kvůli rostoucí kritice na všech platformách vypla možnost její příspěvky komentovat. Je tak otázka, zda si účet na TikToku zase brzy nesmaže.

@shopaholicadel.oficial @fregamercz2 ♬ Made 4 - Vincent Mason
Témata: Shopaholic adel