Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Shopaholicadel | foto: Instagram.com

V bytě Shopaholic Adel byla policie. Údajně se chtěla předávkovat léky

Jak se daří čerstvě zasnoubenému páru Shopaholic Adel a Janu Kulasovi? Zdá se, jak kdyby se nic moc nezměnilo. Hádky jsou zřejmě stále na denním pořádku a nyní se Adel měla dokonce pokusit si ublížit. Podle tiktokera, který na místo dorazil, měla do jejího bytu vstoupit policie. Adel měla vyhrožovat tím, že spolyká nespočet prášků.
  16:00

Je to už pár dnů, co Jan Kulas požádal na galavečeru bojové organizace Red Face svoji partnerku Shopaholic Adel o ruku. S celou věcí se však, jak je tomu u tohoto páru zvykem, pojí nemálo kontroverzí a záhad. Celé to měla být fraška a podvrh. O zásnubách měla Adel vědět předem, přičemž si dokonce měla sama vybrat zásnubní prsten. O celé kauze informoval tiktoker Marek, vystupující pod přezdívkou Nic než pravda. Někteří lidé by si zřejmě pomysleli, že bude pár po zásnubách v zamilovaném stavu. V domácnosti, zdá se, klid není. Ve večerních hodinách měla do bytu Adel vstoupit policie. Podle tiktokera Marka měla psát kamarádce, že si chce ublížit.

10.09.2023 jsme slavily spolu Lásko má výročí vztahu už pěkných půl roku, děkuji ti za to že dál a stále stojíš po mém bojů a chráníš mě. STRÁŠNĚ MOC TĚ MILUJI A JSEM UŽ JEN TVÁ SNOUBENKA. Těším se na další dny, týdny, měsíce, roky, léta strávené po tvém boku.

14. září 2023 v 17:01, příspěvek archivován: 15. září 2023 v 14:34

Onen Marek se nedávno redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že u Adel pobýval dlouhých pět dnů. Za tu dobu zjistil, jak to u ní doma chodí a kdo je pánem domácnosti. Bydlení u ní označil za pekelné. Odtajnil také mnoho pikantních informací. Promluvil například o tom, že má Kulas údajně čekat dítě s jinou slečnou. Od Adel by měl odejít ihned, co si společně najdou bydlení. Zdá se, že to Kulas doma nemá jednoduché. Nyní tak zřejmě po další hádce, měla Adel v afektu psát kamarádce, že si chce ublížit. Tentokrát se však zřejmě hádala s někým jiným.

Na místo tak společně s policií přispěchal tiktoker Marek. „Adéla psala nějaké holce, že si chce něco udělat. Tak jsme tam jeli a zavolali jsme policii, že máme strach, že si něco udělá,“ vysvětluje redakci Antiyoutuber.cz. Z místa měl dokonce i živě vysílat na TikToku. Policistům prý ukázal již zmíněné konverzace. Čtyři strážníci pak měli následně vstoupit do bytu Adel. „Nahoře to s ní vlastně řešili. No ale nakonec mi řekli, že ví, co to je zač,“ doplňuje. Zdá se tak, že policie už s Adel má svoji zkušenost a znají ji.

@jankulas se zasnoubil s @official_shopaholicadel30 #antiyoutuber #antiyoutubercz #shopaholicadel #jankulas

9. září 2023 v 20:02, příspěvek archivován: 15. září 2023 v 14:36

Nic se situací však udělat podle Marka nemohli. „Bohužel ji prý nemohou odvézt, protože jim ukázala nějaký papír o tom, že chodí na psychárnu, na nějakou ambulantní léčbu, nebo co,“ vysvětluje. Z místa tak následně měla policie odjet. „Adélce byla zavolaná pomoc. Vyšetřili ji a řekli, že je tedy v pořádku,“ vysvětloval Marek vyústění situace na TikTok streamu nedlouho po incidentu.

Proč si tedy chtěla Adel ublížit? Měla prý mluvit o předávkování léky. Zdá se, že však v incidentu tentokrát neměl hrát roli Kulas, ale její rodina. „Něco zase s mámou,“ vysvětluje Marek. Spory, které má Adel s matkou a zbytkem rodiny, jsou mnohým zřejmě známé. Marek se redakci svěřil, jak jednou při jeho pobytu u ní zažil vyostřenou hádku přes telefon, ve které měla Adel matce sprostě nadávat. Nedávno také na galavečeru Red Face řekla, že rodinu na svoji svatbu nepozve. „Já upřímně svoji rodinu na svatbě nechci,“ svěřila se redakci Expres.cz.

Koho pozve Shopaholic Adel na svoji svatbu? Rodinu zřejmě ne #antiyoutuber #antiyoutubercz #shopaholicadel #jankulas

14. září 2023 v 18:20, příspěvek archivován: 15. září 2023 v 14:33

Adel se redakci Antiyoutuber.cz do vydání článku ke kauze zatím nevyjádřila. Sledující jsou ohledně nových informací ze strany tiktokera Marka velice skeptický. „Práškem se jen tak nezabije. Maximálně bude blít. Neví ani jaké množství a čeho si vzít. Ale radit samozřejmě nebudu,“ píše v komentářích na Facebooku jedna uživatelka. „Bože, ten týpek je pohádkář. Stačil stream s kopačkou a bylo vidět, že je to prolhaný idiot,“ píše další.