Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Shopaholic Adel | foto: Youtube

Shopaholic Adel se objevila v Partičce. Přetvářka a trapas, myslí si lidé

Shopaholic Adel se stále snaží vymanit pouze z role internetového bizáru a pokouší se prorazit v televizi. Tentokrát se objevila na Primě v nové soutěži, kde tváře pořadu Partička hledají baviče a improvizátory. Přinesla si sešit a četla vtipy. Hlavně se však chovala úplně jinak, než jak ji můžeme znát ze sociálních sítí. Přetvářka a trapas, píšou jí lidé.
  10:15

Že Shopaholic Adel dlouhodobě touží po tom dostat se i do televize, je známá věc. Moc úspěchů na obrazovce však zatím neslavila, před řadou let se jako bizár objevila v Superstar, minulý rok pak měla pár minut na televizi Barrandov. Teď to zkoušela znovu v novém pořadu televize Prima Partička Nová krev. V tom se tváře známého pořadu Partičkou pokouší formou castingů, podobně jako v Superstar, hledat baviče a improvizátora. A přesně o to se pokoušela i Shopaholic Adel.

„Čím si myslíš Adélko, že bys zrovna ty mohla být přínosem pro Partičku?“ ptal se Adély Michal Novotný, který pořadem provází. „No já si myslím hlavně tím, jak na tom internetu jsem hlavně ten bizár a jak si ze sebe dokážu udělat tu srandu,“ odpovídá Adéla, která v rozhovoru zní úplně jinak, než jak ji lidé mohou znát v poslední době z živých vysílání, kde křičí po svém partnerovi Janu Kulasovi. Ten ji mimochodem do televize doprovodil.

Celá verze! #shopaholicadel #particka

13. října 2023 v 10:38, příspěvek archivován: 13. října 2023 v 10:38

Smyslem pořadu je, že každý soutěžící musí porotce, tedy Daniela Dangla, Michala Suchánka a Richarda Genzera, něčím pobavit a přesvědčit o svých bavičských a improvizačních schopnostech a talentu. Adéla otevřela notes a začala předčítat vtipy. „Víte, co dělá náměsíčná osoba, když bouchá hlavou o skříň? Myslí si, že tam jsou dveře do jiné dimenze,“ začíná své vystoupení devětadvacetiletá bizarní influencerka. Dangl a Genzer se sice smějí, Suchánek však jen nevěřícně kouká.

Pak Adéla přidává ještě další vtipy, na postup to však nestačí. „No Adélko, já si myslím, že pro nás se nehodíte,“ říká Suchánek Adéle, která souhlasně přikyvuje.

Reakce uživatelů sociálních sítí, kteří Adélu znají víc než dobře, není překvapivá. „Mně je za ní normálně trapně,“ píše jeden komentující. „Ten její přetvařovací hlásek lol,“ přidává další. „Hej ale zase je ctí že ji nezesměšnili protože fakt mohli,“ dodává další z komentujících.

Nejvíc ty, co vystoupení v televizi viděli, zarazilo, jakým tónem Adéla s porotci mluví. Na TikToku, kde pravidelně streamuje, je totiž převážně hrubá, sprostá a křičí. „Však úplně změnila hlas, to je hrůza,“ myslí si lidé.

Každopádně ani tento pokus o prosazení v televizi Shopaholic Adel nevyšel. Kdo ví, s čím přijde dál.