Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Adéla Pulcová v bizarním rozhovoru u Mikýře | foto: Youtube

Shopaholic Adel prý nezvládá být sama doma. Prý nutí partnera Kulase, aby odešel z práce

Jak může být Shopaholic Adel stále relevantní, ptá se veřejnost. Svým chováním je schopná každý týden přijít s novou kauzou. V poslední době na svých streamech často brečí. Na jednom dokonce vyvíjela tlak na svého přítele, kdy mu v záchvatu breku vysvětlovala, jak to bez něj sama doma nezvládá. Zřejmě by si přála, aby odešel z práce.
  17:00

Veřejnost už zřejmě zlomila hůl nad snažením se vypudit známou bizarní influencerku Adélu Pulcovou alias Shopaholic Adel z internetu. Proběhlo už několik akcí s cílem zbavit internetu Adel, pokaždé však neúspěšně. Ačkoliv se musí Adel v poslední době potýkat se zrušenými účty na různých platformách, je stále aktivní a zřejmě si stále ze sítí vydělává nemalé peníze.

Češi milují bizár a i když Adel zrovna nemají v lásce, baví je její zvláštní kauzy a chování. Ta tedy v poslední době opět perlí a ukazuje svojí pravou tvář. Často na svých streamech brečí a dle veřejnosti dělá zcela nesmyslné scény kvůli úplným prkotinám. Dala se i na vaření.

Dá se říct, že nemalá skupina uživatelů na sítích je chováním Adel posedlá. Existuje mnoho influencerů a skupin zaměřujících se právě jen na ni. Jedna taková skupina na Facebooku má více jak deset tisíc uživatelů, přičemž na ní každý den přibude desítky nových příspěvků. Povětšinou se jedná o záznamy z jejích streamů, či humorné koláže na účet Adel. Jeden je obzvlášť komický. Uživatelka v něm ukazuje namalovaný obrázek nahé ženy velice připomínající Adel. „Šla jsem v Itálii na tetování a co nevidím v jednom z návrhů. Přijde to jenom mně, nebo je tam až podezřelá podoba,“ píše uživatelka k příspěvku.

Shopaholic Adel

Adel se v poslední době často hroutí a své pocity filtruje na streamech. Na jednom se nechala slyšet, že by chtěla kvůli šikaně založit sbírku na rodinný dům pro ni. „Adélo, zbytečně si zaděláváš na další problémy. Myslím si, že to co máš, ti bohatě stačí,“ konfrontuje ve svém videu Adel její známý odpůrce FatDad.

„Rodinný domeček? To si přejeme všichni, proč dělat sbírku na dementa, ať táhne makat a uvidí, jak je těžké vydělat si na domek,“ reaguje na výroky Adel jedna uživatelka na YouTube. Tento její komentář o sbírce pro ní rozhořčil nejednoho uživatele. Podle většiny si Adel pořád na vše jen stěžuje a neuvědomuje si, jak je na tom finančně oproti mnohým dobře.

Její ubrečená nálada nekončí, pokračuje a stupňuje se. Na jednom streamu se v breku nechala slyšet, že to doma psychicky nezvládá, když je její přítel Kulas na noční směně v práci. „Já to nedávám, když Honza jede na noční a já jsem sama doma. Já to nedávám prostě. Nikoho jiného nemám,“ brečí Adel na streamu. Její záchvat pokračuje natolik, že se polonahý Kulas v trenkách zvedá a snaží se ji utěšit. „Tuhle pr*el jsem fakt vidět nepotřeboval,“ píše do komentářů jeden uživatel.

Dle jiných je záměr Adel jasný. Tvrdí, že se snaží Kulase zmanipulovat k tomu, aby přestal chodit do práce a byl pouze a jenom s ní. „Tohle dělala Davčovi taky, když dělal na stavbě. Podle mě má někde scénář a jede podle něj. Za chvíli bude tento chodit kakat do KFC,“ píše další.

Adel se v poslední době začala chlubit i svými kulinářskými schopnostmi a veřejnost to miluje. Už dříve se nejeden uživatel zasmál například nad její bábovkou. Tentokrát na video ochutnala dle ní po domácku udělanou svíčkovou s játrovými knedlíčky. „Nejlepší na celým videu je moment ochutnání! Čumí na lžíci jako dement a zase do ní hryže! Ona je fakt marná,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel. „Legendární blicí miska. První z ní Davča jedl brambůrky, pak do ní Adélka blila a teď v tom mají knedlík,“ komentuje jeden uživatel misku do které dala Adel knedlíky.

Veřejnost Adel obviňuje z toho, že není nikdy schopná uznat svoji chybu a jen v jednom kuse obviňuje všechny kolem sebe. Nedávno se už podruhé vyjádřila k seriálu Buzerantky v akci, ve kterém měla hrát. Podle ní jeho autoři lžou a vše co o ní říkají není pravda. Pohrozila i dokonce, jak je u ní zvykem podáním trestního oznámení. Za humorné veřejnost také označuje to, že právě v tomto videu Adel sdělila, že má manažera. Kdo jiný to může být než její partner Kulas.

Témata: Shopaholic adel