Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Má Shopaholic Adel kde bydlet? Údajně přebývá u někoho, kdo se stará o nemocné lidi

Je Shopaholic Adel už definitivně na dně? Po rozchodu s partnerem se jí ujala jedna tiktokerka. U ní však vydržela jen pár dní a byla z bytu vyhozena. Kde se tedy momentálně nachází? Podle vyjádření již zmíněné slečny se o ni měl postarat neznámý člověk, který se stará o nemocné lidi. Údajně má také veliké dluhy.
  11:50,  aktualizováno  15:50

Kam se poděla Shopaholic Adel? Její kariéra upadá, stejně jako její milostný život. Nedávno ji z bytu vyhodil její nynější bývalý partner Josef „Pepa“ Gotovcev, a k sobě si ji vzala jedna její kamarádka z TikToku. Ačkoliv si zřejmě myslela, že pobyt s Adel zvládne, nedopadlo to pravděpodobně podle jejích představ. Jen pár dnů poté, co si ji k sobě vzala, Adel z bytu vyhodila. Podle lidí na sítích je Adel na dně. Údajně má ke všem svým trablům i velké dluhy, které není schopná splácet. Pod svá křídla si ji nyní údajně vzal neznámý člověk, starající se o nemocné lidi.

Adel už před nějakou dobou prodala velice pod cenou vlastní byt. To momentálně mnoho lidí na sítích považuje za její životní chybu. Ocitá se nyní v situaci, kdy nemá kde bydlet. Poté, co ji vyhodil partner, musela přebývat u kamarádky z platformy TikTok. Tam však také moc dlouho nevydržela, a tak se nyní řeší, kde se momentálně nachází. Slečna, která se jí po rozchodu ujala, uvedla, že ji měla předat někomu ze svých známých, kdo se stará o nemocné lidi. „Teď si ji vzal člověk, který se o ni postará. Má s takovými lidmi nějaké zkušenosti. Sám ten člověk má doma nějaké nemocné lidi kolem sebe, takže ví, co má dělat,“ vysvětluje tiktokerka na streamu.

Jelikož má ten člověk údajně tedy zkušenosti se staráním se o nemocné lidi, mohl by Adel nějakým způsobem pomoct. „Je možné, neříkám, že to tak bude, je možné, že jí ten člověk možná dokáže pomoct,“ říká tiktokerka. „Víme, komu jsme Adélu předali,“ pokračuje. Kde tedy Adel momentálně bydlí, není jasné. Ani samotná Adel o tom nechce mluvit. „Kde bydlím, říkat nebudu. Ještě si hledám pronájem. Někdo mi pomohl a kluk to není,“ sdělila Adel pro redakci Antiyoutuber.cz.

@official_fashionadel

Tohle je čistá pravda…

♬ original sound - motivace_mladych

Mnoho lidi na sítích mluví o tom, že je ve hře i zřejmě návrat k bývalému partnerovi. Situace, ve které se Adel momentálně nachází, pro ni bezpochyby není lehká. „Adéla by se měla urgentně ozvat a omluvit se mámě a sestře. Tohle vážně neodpadne dobře! Tohle smrdí velkým průšvihem. Docela mě z toho mrazí,“ píše jedna slečna na YouTube. Někteří zase mluví o tom, že takový způsob přežívání Adel vyhovuje. „Dle mého Adéla právě zjistila, jak bydlet zadarmo. Nastěhovat se k někomu domů, neplatit nájem, neplatit energie, nechat se od toho ke komu se nastěhovala živit, vyžírat mu lednici. Ta už si nikdy svoje bydlení hledat nebude. Vždycky se na někoho přisaje a bude pár dní spokojená,“ komentuje další.

Adel nemá problémy jenom s bydlením ale i s dluhy. Neznámá slečna se rozhodla, že si z Adély vystřelí a nabídla jí pomocnou ruku. V následně zveřejněné konverzaci ji Adel prosí, jestli by ji nepomohla se sloučením několika jejích půjček. Poslala jí tedy kolik dluží a málo to není. Dohromady by na všech svých půjčkách měla mít dluh ve výši přes sto dvacet tisíc korun. Půjčky, které si vzala, se také dají označit za poněkud nevýhodné. V jedné stojí, že výše úvěru činní padesát tisíc korun. Úrok, který na něm však má, je extrémní. Zaplatit by celkově na tomto úvěru měla společnosti devadesát tisíc korun.

Velice se na sítích také řešilo, kdo bude další nápadník Adel. Mnoho lidí by si přálo, aby začala randit z bizarním streamerem Janem „Ivou“ Brunclíkem. Ten se k tomu dokonce nyní sám na svém Instagramu vyjádřil. „Zkusil bych dva dny, zda to s ní vydržím,“ napsal na své instagramové story.

Témata: Shopaholic adel