Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholicadel | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Shopaholic Adel tvrdí, že ji rodina nutila do sexu. Prý ji a jejího psa týrali

Podle uživatelů na sítích už Shopaholic Adel padla na maximální dno. Na jednom streamu se ostře pustila do své rodiny, kde svou matku a sestru obvinila z velmi závažných věcí. Tvrdí, že ji měla matka nutit do sexu, aby to už dle jejích slov měla za sebou. Rodina ji prý zároveň týrala, brala peníze a zakazovala chodit na rande.
  20:30

Shopaholic Adel běž už pryč ze sítí, píšou uživatelé. Její chování podle většiny z nich nezná mezí. Uráží koho může, roznáší pomluvy a lži. Momentálně se na jednom ze svých streamů ostře pustila do své sestry a matky. Obvinění, která vůči nim vznesla, jsou velmi zarážející. Ona sama už je prý za rodinu nepovažuje. „Pro mě ta rodina dávno skončila tím, jak se zachovali,“ říká Adel. Rodinu obviňuje z toho, že se k ní prý chovali jak k otrokovi. Rozpovídala se také o tom, že by zřejmě mohla být adoptovaná, jelikož se dle ní vůbec nepodobá své sestře.

Ostrá kritika ze strany Adel na kohokoliv nikdy neznala mezí. Podle lidí na sítích si zřejmě myslí, že se celý svět točí kolem ní, nikdy neuzná chybu a všechny jen uráží. Její pravá povaha se ukázala poté, co se rozešla s Davidem Pražákem alias Fregamerem. Po dobu trvání jejich vztahu to byl její miláček a po jeho ukončení ten zřejmě největší zloduch. Měla zřejmě nějakou silnou touho ho pomluvit a udělat z něj zlého člověka, a tak o něm začala šířit různé pomluvy jako například, že má pohlavní nemoc. To, že Adel umí být zlá na sledující a své partnery je tedy už známá věc. Jak se ale momentálně hnusně obořila do své rodiny, zarazilo nejednoho sledujícího.

Adel se svěřila, že měla prý těžké dětství a že je chudák. „Držte klapačky. Vy nevíte, že se ke mně chovali jak k otrokovi. Já nejsem sprostá, já jsem upřímná,“ říká Adel. Celý její stream byl ostře vedený vůči sledujícím. Téměř pokaždé, když jí nějaký uživatel položil otázku, Adel ho ostře a většinou velice sprostě sjela. „Když mě doma týrali, šikanovali a ve školce mě využívali, tak si myslím, že jediný chudák jsem tady byla já,“ říká Adel. V tom, že je Adel chudák, se s ní shodne většina sledujících. Ne však v tom smyslu, že by měla těžké dětství.

Před zhruba rokem se k vyrůstání s Adel vyjádřila její sestra, která říká, že dětství měly skvělé. „My jsme měly dětství úplně úžasný. Naši se tedy velmi brzo rozvedli. Otec od nás odešel, když jsme byly malinké. Jako děti jsme ale vůbec nebyly ty typy, co by se hádaly a praly. My jsme si rozuměly,“ říká sestra Adel na jednom TikTok streamu. Dle ní je Adel za chudinku, které zřejmě všichni ubližují, ale ona je dokonalá. Zdá se, že se rodinné vztahy mezi nimi už nikdy nenapraví.

Zajímavé je také to, jak si Adel podle libosti časem mění to, co říká. Dříve totiž měla tvrdit, že se s rodinou nestýká, jelikož prý neakceptovali Fregamera jako jejího přítele. Nyní je její bývalý přítel mimo hru a ten důvod se změnil. Už není jeden, ale je jich opravdu mnoho. Sexuální a partnerský život je něco, o čem jen málo sledujících chce slyšet a i přes to se k tomu Adel vyjadřuje poměrně často. Jak je mnohým zřejmě známo, tak Adel působila hned na několika internetových seznamkách. Sama se dokonce svěřila, že si skrze jednu z nich k sobě domů zvala muže, které orálně uspokojovala. To však muselo být už zřejmě v době, kdy nebydlela s rodinou. Matka jí totiž měla zakazovat styk s muži.

Podle slov Adel ji měla omezovat v tom, s kým půjde na rande a s kým bude mít sex. Zakázali jí prý si i stáhnout seznamovací aplikaci. „Máma mi zakazovala jezdit do Prahy na rande, udělat si seznamku a psát si s kluky,“ říká. Matka jí také měla podle Adel najít muže na sex. „A že mě nutila do sexu, to je v pořádku jo?Já teď nevím, co to bylo za kluka u nás doma. Máma prostě chtěla, abych to měla už za sebou. Takže jako moje rodina v pořádku nebude,“ doplňuje.

1.05.2023

1. MÁJ SVÁTEK ZAMILOVANÝCH PÁRŮ, PROCHÁZKA PRAHOU S MÝM PŘÍTELEM A POLIBEK Z PRAVÉ LÁSKY POD ROZKVETLOU TŘEŠNÍ.

„Byl pozdní večer – první máj – večerní máj – byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj. O lásce šeptal tichý mech; květoucí strom lhal lásky žel, svou lásku slavík růži pěl, růžinu jevil vonný vzdech.

3. května 2023 v 5:17, příspěvek archivován: 28. června 2023 v 16:06

Téměř doslova ze všeho Adel obviňuje vlastní rodinu. Říká, že se s ní prý partneři rozcházeli kvůli její matce. Bylo to prý vždy poté, co ji poznali. Když ještě bydlela s rodinou, tak prý docházela k psycholožce. „Psycholožka měla možnost na osobní schůzce poznat mojí mámu. Řekla, že mě upřímně lituje,“ vysvětluje Adel. Adel tímto chováním podle uživatelů spadá na to nejnižší dno společnosti. „Chudák jsi Adélko, to rozhodně! Jsi tak odporné stvoření, že je mi tě až líto. Chce se mi zvracet, když poslouchám, co dokážeš vypustit z huby,“ píše do komentářů na YouTube pod záznam ze streamu jedna uživatelka.

Témata: Shopaholic adel