Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Adéla a Honza | foto: Instagram

Agresivní Shopaholic Adel vybuchla na streamu. Navážela se do rodin sledujících

Shopaholic Adel je opět v ráži. Streamuje co to jde a to dokonce i z vany. Uživatelé diskutují nad tím, že se blíží její konec. Agresivita stoupá a zablokovaný účet se blíží, píšou mnozí z nich. Navážela se dokonce i do rodin sledujících.
  14:21

Zdá se, že se Shopaholic Adel snaží využít veškerý volný čas k streamování. Vysílá už totiž dokonce i z vany. Pro dobro všech je však na streamu slyšet pouze její hlas, tvrdí uživatelé. Někteří diskutují nad tím, že ji nenávist ze strany sledujících baví. Na streamech většinou totiž čte téměř pouze nenávistné komentáře a ty podporující ignoruje. Vznikají pak velice bizarní situace, kdy se naštvaná Adel snaží ponížit své hejtry. S urážkami se nebojí zajít daleko a ostře se pouští už i do rodin.

VEČER V KINĚ @cinestar_cz NA FILMU 2023 BARBIE DĚKUJI ZA KRÁSNÝ VEČER LÁSKO MOJE JEDINÁ, UŽILA JSEM SI TO, VELMI SI MĚ ROZMAZLUJEŠ, VÁŽÍM SI TOHO… @barbiethemovie @barbie @barbiefilm.cz @mattel

26. července 2023 v 21:53, příspěvek archivován: 1. srpna 2023 v 12:56

To, že se Adel nestydí ostře obořit do svých sledujících, či dokonce partnerů, je všem známá věc. Často je schopná zajít i podle mnohých uživatelů za hranu lidskosti a morálky. Mnozí ji také označují za velice pomstychtivou osobu. To šlo vidět například poté, co se rozešla se svým bývalým partnerem Davidem Pražákem alias Fregamerem. O něm měla následně šířit pomluvy, že má AIDS. Společně proti sobě na sítích momentálně zbrojí a mluví i o zápase v bojové organizaci Clash of the Stars. Zdá se, že Pražák o zápas stojí. Stávající partner Adély Jan Kulas se bojí, píšou někteří uživatelé. Jejich zápas by zajímal zřejmě hodně fanoušků.

Zdá se, že agresivita Adel stoupá, což se náramně projevuje na jejích streamech. K překvapení mnohých v poslední době streamuje čím dál více na Instagramu. „Však tam nemůže žebrat o dárky,“ diskutuje jeden uživatel na Facebooku. Na jednom nedávném streamu už však zřejmě nával kritiky ze strany sledujících nevydržela a ruply jí nervy. „Aby ti pojebali psa,“ píše do komentářů na streamu jedna uživatelka. „A tobě aby někdo pojebal mámu vole krávo debilní,“ křičí Adel. Urážky na vlastní osobu se zdá, že Adel už v jistých chvílích zvládat umí. Jakékoliv komentáře ohledně její panenky a psa ji však téměř pokaždé pořádně vytočí.

MŮJ MILOVANÝ PEJSEK RICO A PŘÍTEL HONZA, JE 2 STRAŠNĚ MOOOC MILUJI, ONI JSOU TO NEJCENĚJŠÍ A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ CO V ŽIVOTĚ MÁM, TOHLE JE MÁ SKUTEČNÁ RODINA. JEŠTĚ V BUDOUCNU MIMINKO A BUDEME KOMPLETNÍ ÚPLNĚ…

15. května 2023 v 10:23, příspěvek archivován: 1. srpna 2023 v 12:57

Ačkoliv si podle mnohých Adel zaslouží kritiku, její pes za nic nemůže a nenávistné nadávky na něj by si hejtři měli odpustit, píšou někteří. I tak se však najdou tací, co mu dokonce zřejmě přejí i smrt. „Ty p*čo ještě jednou a zdechni ty a ne můj pes ty krávo za*raná. Já ti dám, aby mi zdechl pes ty k*ndo jedna vy*ebaná“ extrémně hlasitě křičí Adel do kamery. Křičící Adel zřejmě zaslechl z vedlejšího pokoje Kulas a přispěchal za ní, aby ji uklidnil. „Zlato tak to vypni a nerozčiluj se. Ať zdechnou oni. Oni to dělají schválně, aby ses takhle rozčilovala,“ říká Kulas.

Sledující zřejmě těší si z Adel v jednom kuse utahovat. Do komentářů jí tak například začali psát, že Kulas momentálně streamuje s Pražákem, jen aby ji vytočili. Podle reakce to má Adel na háku. „No jasný ty vole určitě. A i kdyby, tak je to jeho věc. Mně to je tak možná u p*či. Je mi to u prdele s kým streamuje. Já mám svůj život a on má ten svůj,“ reaguje Adel.

Ačkoliv si Adel sem tam odskočí na Instagram, většinu svého pracovního času tráví na TikToku. Příjmy se však zdá, že už nejsou tak vysoké, jak bývaly. V pro ni starých dobrých časech si byla schopná vydělat skutečně veliké peníze s tím, že na streamech měla téměř pokaždé až tisíce sledujících. Momentálně může být ráda za pár stovek diváků. Od toho se odvíjí počet poslaných dárků a samozřejmě i nálada Adel. Svoji naštvanost si vybíjí také na svém milovaném Kulasovi. Většinou totiž dostane více dárků než ona a to se jí očividně nelíbí.

Dekuji za 3 měsíce s tebou ❤️❤️ jen díky tobě jsem šťastný ❤️ MILUJI TĚ

13. června 2023 v 1:35, příspěvek archivován: 1. srpna 2023 v 12:57

Nedávno se také naštvala, když se neobjevila v žebříčku sta nejvýdělečnějších streamerů za týden u nás. „To můžu říct, že jsem vážně na*raná, když nejsem v žebříčku. Lidi jak se to mohlo stát? Ty vole to je v p*či,“ říká Adel. Zdá se, že se snaží změnit svoji základnu sledujících, jelikož jsou zřejmě podle ní Češi lakomý. „Pojďte to sdílet mezi cizince. Ti posílají velký dárky,“ pokračuje Adel.

Témata: Shopaholic adel