Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencerka Shopaholicadel se vrátila na TikTok. | foto: Instagram.com/shopaholicadel_official

Shopaholicadel je zpět na TikToku a vydělává na streamech. Sledují ji tisíce lidí

TikTok ji původně proslavil, pak se z něj stáhla. Nyní se Shopaholicadel, jedna z nejdiskutovanějších influencerek poslední doby, na platformu vrací. Za první dny už nasbírala stovky tisíc shlédnutí.
  10:55

Z TikToku Adéla Pulcová alias Shopaholicadel odešla podle vlastních slov kvůli šikaně. Natáčela krátká videa, kde tancovala, povídala si. Počty sledujících začaly růst rychle, ale stejně rychle začala přibývat i kritika, v mnohých případech velmi drsná a hraničící s kyberšikanou. Dobře jí neměla dělat ani parodická videa, která na její tvorbu vznikala. I proto se ze sociální sítě stáhla a pokračovala pouze na YouTube, později i na Instagramu. Tam ji k polovině června sleduje přes 146 tisíc lidí.

O víkendu překvapila mnohé - na TikToku si založila nový účet. „Po strašně dlouhý době, po roce, mám opět profil na TikToku,“ povídá Adéla vesele v prvním videu s tím, že už se těší, až bude mít tisíc sledujících a bude mít možnost pořádat živá vysílání. Ta mohou mít právě jen ty účty, které sleduje tisíc a víc uživatelů.

@shopaholicadel.oficial Tak jsem se po roce vratila zpet sem na tikrok, uvidime jake to tu bude, mam vas rada…. #slava #shopaholicadel #youtube #instagram #tiktok #fanousci #bulvar #hate #haters #foryou #youtuberka #influencerka #fregamercz #budsamasebou #zivot #vztah #laska #fans #tisk #rozhovor ♬ původní zvuk - shopaholicadel.oficial

Pro Shopaholicadel to příliš problém nebyl, za dva dny má sledujících přes 83 tisíc a další rychle přibývají. Jak slíbila, tak začala i streamovat. A díky tomu může na TikToku opět vydělávat. Dárky, které následně může zpeněžit, jí lidé při livestreamu nadšeně posílali.

Většina komentářů pod prvním videem je nadšená. Uživatelé TikToku se z návratu Adély radují. Další část už tak pozitivní není. „Glum,“ komentuje například Martin Kovár a naráží tak na mnohdy zesměšňovaný vzhled influencerky. 

Reborn panenka a placení daní

Jenže důvodů, proč si uživatelé sociálních sítí z Adély dělají legraci, je víc. Terčem posměchu je například i její reborn panenka. Jde o napodobeninu reálného miminka. Cena takových panenek je vyšší, čím je panenka věrnější kopií živého dítěte. Právě tématika mateřství je, zdá se, pro Adélu citlivá. Na sociálních sítích například několikrát tvrdila, že je těhotná. Nikdy se to však nepotvrdilo. Před nedávnem pak ve videu s přítelem Davidem mluvila o tom, že ač otěhotnět může, její tělo by to nemuselo zvládnout. Uvažují tak prý pouze o adopci.

Někteří sledující ale zachází ještě dál, než jen k posměšným komentářům a parodickým videím. Ve videu z poloviny května například Adéla tvrdí, že ji někdo nahlásil na policii za to, že nemá živnostenský list a neplatí daně. Ohradila se, že situaci už řešila s úřady, živnostenský list si zařídí a tvrzení o neplacení daní není pravda. 

Svět kolem Shopaholicadel je ale plný nejasností. V minulosti například tvrdila, že trpí bipolární poruchou, byla na transplantaci srdce a má pravidelné epileptické záchvaty. To celé se snažila svést na dětství, kdy rodiče měli před Adélou upřednostňovat její sestru. Právě ta, spolu s matkou obou slečen, proti Adéle pravidelně vystupuje a její řeči vyvrací. 

Témata: Shopaholic adel