Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Shopaholicadel si teď v rozhovorech libuje. | foto: TV Barrandov, Instagram

Shopaholic Adel u Soukupa: bipolární porucha, morče v ručníku a kauza Kazma

Adéla Pulcová, známá hlavně jako Shopaholic Adel, byla hostem v pořadu Jaromíra Soukupa. Soukup se jí ptal na zvířata, donutil ji zatancovat a dokonce říct sprosté slovo. Pulcová prý Davida bije při sexu a v budoucnu s ním plánuje děti. Že by byla projektem Kazmy odmítá.
  9:06

Bizarní postavu českého internetu Adélu Pulcovou, známou jako Shopaholic Adel, si na televizi Barrandov pozval Jaromír Soukup. V jeho pořadu „VIP svět speciál“ si ji Soukup vzal na svoje klasické prozkoumání. Hned v úvodu zmínil, že si zve do svého pořadu lidi, kteří jsou známí a mohli by diváky bavit a také že je přesvědčený, že tento díl se zapíše do historie. Následně přivítal Pulcovou.

Jako první téma rozebírali kauzu, která se kolem Pulcové velmi řešila, a sice její mrtvé morče. Ta ovšem přišla s novou verzí celého příběhu, proč skončilo morče u popelnic a ne někde důstojně pohřbené. Již dříve se nechala Pulcová slyšet, že morče dali k popelnicím, protože spolu se svým přítelem nemají vlastní zahradu, kde by ho mohli pohřbít. Soukupovi však řekla něco jiného. „My jsme si potom s přítelem říkali, že jsme to nemuseli dávat vedle popelnice, ale že jsme to mohli třeba zabalit do ručníku a udělat tomu hrobeček v lese. On to chtěl přítel dát do auta a odvést to někam jinam, jenomže já jsem to prostě nedokázala mít v autě,“ vysvětlila Pulcová. Soukupa zaujalo, že morčeti říká „To“.

Soukup ale nemohl uvěřit, že Pulcová svoji postavu nemá vymyšlenou. Podle něj je to jedna veliká role kvůli všem průšvihům, které v minulosti udělala. Nejvíc pochybné pro něj bylo, že si Pulcová koupila v obchodě na Vánoce bramborový salát v krabičce, nepoužila ani talíře a vyfotila se s tím. „Kecáte. To není možný. Adélko opravdu kecáte,“ reagoval na její vysvětlení, že to nešlo proto, že už měli talíře zabalené. Také po ní žádal vysvětlení ohledně údajného zákazu Davidovi používat doma záchod. Při té příležitosti si pozval i Davida, který se posadil vedle Pulcové na gauč. Celá situace se záchodem prý byla už předem před spuštěním streamu na TikToku domluvená.

Další z věcí, které Jaromíra Soukupa zajímaly, bylo údajné Adelino mlácení Davida. Ten se k tomu vyjádřil zcela jasně. Pulcová ho totiž údajně bije pouze během sexu v rámci sexuálních hrátek. Jinak k tomu prý vůbec nedochází. Následně se Shopaholic Adel nechala Soukupem přesvědčit k tomu, aby zatancovala nějaký TikTok taneček. Ta se zprvu sice styděla, ale poté se začala zmítat v rytmu hudby Viva La Vida od Jana Bendiga a Moniky Bagárové. „Takhle, za mě to bylo lepší, než jsem čekal. Je vidět, že jste to trochu trénovala. Lepší než zpěv,“ reagoval na její vystoupení Soukup.

Poté se Soukup zeptal na plány do budoucna. Pulcová spolu se svým přítelem prý plánuje děti ovšem po tom, co se jí uklidní psychika. Trpí totiž údajně bipolární poruchou.

Soukupa také zajímala otázka, která v dnešní době zajímá skoro všechny sledující internetu, a sice zda mají oba něco společného s českým mistrem klamu Kazmou. To však David i Adel popírají. Jedna z posledních otázek, která padla, se týkala sprostých slov, které Pulcová používá. Ta se k tomu zprvu nechtěla vůbec vyjadřovat. Po nátlaku ze strany Soukupa i Davida se však odhodlala říct pravdu. „No tak třeba když mi doma něco nejde, tak nadávám do pr*ele,“ přiznala se Pulcová. Na otázku, jak se ona sama v pořadu cítila a jaké pocity měla z tancování ke kterému byla v podstatě donucena, se naší redakci Pulcová nevyjádřila.