Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Shopaholic Nicol se vydala na Bali | foto: Instagram

Shopaholic Nicol dovolenou na Bali prý vystoupila z komfortní zóny. Lidé se jí za to smějí

Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se vydala na indonéský ostrov Bali. Cvičí tam jógu, chodí surfovat a dopřává si dobrého jídla. Na Instagramu sdělila, že se pro ni jedná o vystoupení z komfortní zóny. Za to na sítích schytává velkou kritiku. Dovolená podle nich není žádný stres.
  13:11

Nikola Čechová, na sítích pro mnohé známá jako Shopaholic Nicol, vyrazila na dovolenou na Bali. Ostrov se v posledních letech stal velmi populární, především pro digitální nomády a influencery. Místo zaujalo i Čechovou a užívá si zde dobrého jídla, hezkého počasí, moře a surfování. Denně cvičí jógu a své zážitky sdílí na Instagramu. Přesto se podle ní jedná o vystoupení z komfortní zóny.

Na instagramových stories ukazuje krásy ostrova – doporučuje sledujícím, kam se vydat na cvičení jógy, nebo kde se dobře najíst. Všude se dopravuje Uberem a nejraději tráví čas čtením na pláži. Nezapomněla ani vyrazit na masáž či na party. I tak je to pro neobvyklost a tvrdí, že vycestovat sem bylo složité a bála se toho.

„Bylo to pro mě tak velký vystoupení z komfortní zóny. Všichni mi píší, jak je to tu skvělý a jak si to užívám, že jsem šikovná a oni by to nezvládli, ale musím říct, jak první dny byly extrémně náročný. Už jsem se ale aklimatizovala,“ sdělila na Instagramu. Svým sdělením pobouřila twitterové uživatele.

„Moje fascinace českými influencery nemá mezí. Celý ráno žiji tím, že jedna z nich odjela na dovolenou na Bali a teď to komentuje jako velký vystoupení z komfortní zóny. Jet na dovolenou, kde cvičíš jógu a jíš čerstvý ovoce, to je stres, panečku,“ zní jeden z nejkomentovanějších tweetů.

Lidé pod tweetem rozjeli diskuzi. „Dovedu si představit to utrpení,“ objevuje se v jednom komentářů. „Velké vystoupení z komfortní zóny pro influencera, malý krok zpět pro lidstvo.“ stojí v dalším. Najdou se ale i jedinci, kteří se influencerky zastávají a píší, že cestování je velmi složité.

Paradoxem je i fakt, že se Čechová zúčastnila reality show Survivor, která se konala v Dominikánské republice. Zhubla zde na třiačtyřicet kilo a několik dní skoro nejedla. Survivor je považován za jednu z nejdrsnějších show na světě. V minulosti pak cestovala na Srí Lanku a do mnoha evropských cest. Dovolená na Bali by pro ni tak neměla být žádnou neobvyklostí.