Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jon Mariánek se pustil do Shopaholic Adel. | foto: Antiyoutuber.cz

Tykáš mi jak nějaký chabr z hospody! Jon Mariánek se pustil do Shopaholic Adel

Shopaholic Adel řeší na sociálních sítích kdekdo. Zatím co reakční kanály se snaží vysvětlovat kontroverze a kauzy kolem influencerky, někteří se na Adély momentální slávě snaží přiživit. Nyní se do Shopaholic Adel pustil Jon Marianek. Přesvědčoval jí na společný stream, celou konverzaci však zveřejňoval na Instagramu.
  18:00

Často kritizovaný český influencer Jon Marianek se rozhodl se pobavit a vystřelit si z influencerky Shopaholic Adel. Zveřejnil společnou konverzaci, kde lákal Adélu na společný stream na TikToku.

Z konverzace, kterou zveřejnil ve Stories na Instagramu, je zřejmé, že se ji snažil přimět ze začátku ke společnému streamu, ze začátku šlo všechno poměrně hladce. „Dáme stream?“ ptá se Mariánek Adély. „Prosím, prosím,“ dodal.

Adéla na nabídku zpočátku reagovala s nadšením. „Jo neboj, někdy se domluvíme. Dáme stream. Pro mě jsi velká osobnost,“ odpovídala Adéla. Následně se dvojice začala domlouvat, kdy by bylo možné stream zrealizovat. To influencerka ze severu Čech podmínila vybalením stěhovacích krabic. Zároveň začala zkoumat, proč Mariánek ve zprávách používá vysmáté citoslovce. „Omlouvám se za to, že se směju. Jsem prostě jen pozitivní člověk. A ok, nechápu moc, co ty stěhovací krabice maj společného se streamem, ale budu se těšit, až se ozvete! Děkuji!“ odpověděl influencer, který se mimo jiné proslavil díky tomu, že úzce spolupracuje s influencerem a nyní i boxerem Jakem Paulem.

Poté se konverzace ještě vyostřila, když Adéla zjistila, že Mariánek konverzaci Jon zveřejňuje na Instagramu. „Doufám, že se ti díky mně zvedly čísla na Instagramu, když zveřejníš naši konverzaci,“ pokusila se konverzaci ukončit Adéla s tím, že asi nemá cenu si s Mariánkem psát. Následně se dvojice začala dohadovat o tom, kdo komu začal tykat. „Ty mi tu tykáš jak nějaký chabr z hospody,“ rozčiloval se na Adél Mariánek.

V posledním zprávě Adél dále popichuje a pokouší se ji vyprovokovat. „Moje streamy se jmenují Doktor Marianek vs. Pacienti. A vy jste final boss, takže až se vyspíte a bude líp, tak se ozvěte na free konzultaci a diagnózu,“ dodal už posměšným tónem.

Je otázkou, zda bude spor mezi dvěma influencery pokračovat. Je také možné, že Mariane vyzve David Pražák alias „Fregamercz“, snoubenec Adél, do souboje. V minulosti už tak ostatně vyzval Kluka s kamením, který také o Adel nemluvil v pozitivním smyslu.