Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Shopaholic Adel: domácí násilí na partnerech? Nemohou bez souhlasu ani na WC

Snad každý v posledních dnech a týdnech slyšel o Shopaholic Adel a trendu #srpenbezadel, kvůli kterému dokonce falšovala právní dokumenty. Jenže to není vše. Nedávno začala na sociálních sítích kolovat videa z minulosti, ve kterých slovně i fyzicky napadá nejen svého ex přítele, ale i momentálního snoubence Davida. Její sprosté nadávky, zákazy, facky a pohlavky, to vše můžeme na TikToku nalézt.
  17:00

V jednom streamu můžeme vidět, jak si její snoubenec, David Pražák, koupil nový notebook, ke konci pak slyšíme jen sprosté nadávky. Influencerka drahé polovičce vyhrožuje, že mu notebook sebere. „Jdi do pí*i! Nebo ti ho seberu a už ho nedostaneš,“ křičí na svého přítele.Ten jí klidným hlasem jen odpovídá, ať zabrzdí.

Na Tik Toku jejího bývalého partnera pak bylo k dispozici video zachycující dokonce i násilí. „Ty mě mlátíš do ksichtu,“ říká ex Patrik. „No a co, nebudeš mi dělat ostudu Patriku, se zklidni do p*dele, tady nemáš trvalou adresu, tady nemáš co dělat,“ odpoví mu Adél. Tím to nekončí.

Patrik natočil několik rozhovorů o jeho vztahu se známou influencerkou, kde vypráví například o tom, jak ho nutila jíst vše, co uvařila, i když to bylo na hraně poživatelnosti, nebo musel jezdit domů „na velkou,“ protože u ní neplatil nájem. Na Patrikovi lze vidět, že je jeho bývalým vztahem poznamenaný, zejména kvůli jeho vlídné povaze.

Agresivní chování ze strany Adély se pravděpodobně neliší ani u Davida, ten se partnerky na několika videích dokonce ptá, zda si může dojít na WC.