Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Hysterické vyjádření Shopaholic Adel: David může dokonce i sám ven!

Adel, povoláním influencerka, jak má prý uvedeno v živnostenském listě, se opět nevyhýbá dramatu. V poslední době na internetu kolovala videa, kde fyzicky i psychicky týrá své partnery a odpírá jim například chození na WC. To zaznamenala i ona a natočila k tomu hysterické vyjádření, kde tvrdí, že informace jsou lživé.
  16:25

„David si může jít na záchod, kdy chce. Je pravda, že se mě několikrát zeptal a řekl že půjde raději do KFC na záchod, ale já jsem řekla, že ne, že by to před těma lidma vypadalo blbě,“ říká rozhořčeným hlasem známá tiktokerka. Co by k tomu asi řekl její přítel?

„Ano, stalo se to, co se stalo tenkrát s Patrikem, ale on si to zasloužil. Vy nevíte, co tam bylo v soukromí v tom bytě. Radši věříte Patrikovi, než abyste si vyslechli i mojí verzi.“ A jaká je její verze? To už bohužel říct zapomněla.

„David si může dokonce i jít sám ven beze mě, když chce chvilku pro sebe,“ doplňuje.

Přehled nejstěžejnějších momentů z Adélina videa najdete v článku.

Jenže její sledující už jí moc nevěří. „S každým vydaným videem, tiktokem i ig příběhem jsem si jistý tím, že žádný z jejich ex partnerů nebo bývalých kamarádu si nevymýšlí,“ píše jeden ze sledujících. 

„Jediná věc, o které si myslím, že mluvíš pravdu je, že nebereš drogy. V ničem jiném ti nevěřím. Ono na těch tvych streamech je důkazů dost. Živnost na sociální sítě si měj jak chceš, to ti nezaručí, že z nich budeš mít peníze. Nikdo te sledovat a ani podporovat nemusí a až tě prohlédnou všichni, nebudou tě sledovat a nebudou posílat gify na tik toku, tak ti celá živnost bude k ničemu,“ poznamenává další.

Témata: Shopaholic adel