Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Ty jsi úkaz, řekl Shopaholic Adel Habera. Před lety toužila být zpěvačkou. Byl z toho trapas

To bylo nejhorší vystoupení, jaký jsem kdy slyšela, řekla v roce 2013 Ewa Farna v porotě SuperStar. Nemluvila o nikom jiném, než o Shopaholic Adel. Osm let před tím, než dobyla sociální sítě, se Adéla Pulcová snažila proslavit zpěvem. Vyšlo to částečně, kralovala hvězdné pěchotě.
  9:20

Že chce být Shopaholic Adel slavná dojde z její tvorby a vystupování na internetu asi každému. Ne každý si ale pamatuje, že o slávu se pokoušel už před osmi lety, kdy se přihlásila do SuperStar. Bylo jí devatenáct, studovala na cukrářku, ale už tedy říkala, že se tomu věnovat nechce.

Chtěla zpívat a být celebrita. K tomu jí měla pomoct právě pěvecká soutěž, kde plánovala zazpívat Someone Like You od jmenovkyně Adele. „Ta písnička je delší,“ řekl jí tehdy Ondřej Soukup, když Adéla znenadání přestala zpívat. 

„Ty jsi úkaz,“ okomentoval Adély výkon Palo Habera. Asi tehdy ani nečekal, jaký úkaz z Adély bude za pár let na internetu. 

Nakonec se v Superstar stala členkou Hvězdné pěchoty, tedy těch nejhorších zpěváků. Její výkon a hlavně sebevědomé vystupování ještě minulý měsíc trendovaly na TikToku. Teď tam Adély ubylo, její někdejší sledující se snaží držet #srpenbezshopaholicadel. Adéla ale dál doufá, že se to zlomí a na sociálních sítích bude kralovat dál.

Témata: Shopaholic adel