Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Jste na sebe pyšný? Shopaholic Adel jako zlomený fanoušek fotbalové Sparty

Fotbalová Sparta vypadla už v druhém předkole Konferenční ligy. To je samo o sobě překvapivé, ještě víc je ale překvapivé, že jako jeden z memů se k vypadnutí objevila Shopaholic Adel. Její sláva se tak šíří už i mezi fotbalové fanoušky. A ti to moc nechápou.
  13:40

Srpen ještě nezačal, aby se na sociálních sítích dodržoval #srpenbezshopaholicadel. Že se její videa šíří TikTokem a jsou z nich početná meme jsme si už zvykli. Většinou však zůstávají ve stejné komunitě, která zhruba ví, kdo Adéla je a o co se jedná.

Teď však její sláva přesáhla hranice klasického internetového bizáru. Fotbalová Sparta ve čtvrtek neslavně prohrála s norským Stavangerem a vypadla dokonce už v druhém předkole Konferenční ligy. 

Nejdřív se z toho začaly hroutit sociální sítě jako Twitter, meme na sebe nenechala dlouho čekat. Jenže pak přišel přesah, který málokdo čekal. Na profilu Miluju fotbal se objevilo video, které sledující Shopaholic Adel moc dobře znají. 

„Jste na sebe pyšný? Jste na sebe hrdý čeho jste dokázali? Já kvůli vám celou noc zvracim, nespim...,“ začíná video, ve kterém Adéla tentokrát představuje fanoušky Sparty, po letech neúspěchů a zmaru už unavené z výkonů jejich oblíbeného týmu.

Vtipné je i to, že někteří komentující Adélu zřejmě vůbec neznají a myslí si, že má doopravdy záchvat kvůli výkonům letenského týmu. „Měla ses dívat na Slávii,“ píše jeden komentující. „Toje tele, co čekala když fandí takovým pitomcům,“ dodává další.

Nikdy neskončím, vzkazuje Adéla

V reálu šlo o video, které Adéla nahrála v reakci právě na kampaň #srpenbezshopaholicadel. 

Od té doby tvrdí, že ze sociálních sítí neodejde, protože je to její práce. To ostatně napsala i na instagramový účet našeho webu. „Já nikdy neskončím, živí mě to a domácnost hlavně YouTube jako bych chodila do normální práce,“ napsala nám Adéla. Její Instagram je však už přes týden mrtvý a na TikTok pouze před dvěma dny nahrála video svého psa. 

@shopaholicadel.oficial

To je tak když si hrajete se svým pejskem, a on už je nervózní po dvé hračce….

♬ původní zvuk - shopaholicadel.oficial
Témata: Shopaholic adel