Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Daniel Bek | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Tiktoker v show Jana Krause. Kdo je Justbekis a proč si ho Kraus pozval? Svojí účast si vyprosil

Polonahý běhal po Václavském náměstí, natáčí humorná videa, či plní úkoly od fanoušků. Jeho hlavním cílem je však něco originálního. Po skoro dvě stě dnů natáčel každý den videa, ve kterých se snaží zachytit pozornost Jana Krause. Povedlo se, Kraus si ho do své show pozval.
  17:04

Daniel Bek alisa Justbekis je český tiktoker natáčející převážně humorné sketche. Proslavil ho však zcela jiný originální content. Natáčí dlouhé série videí do té doby, než dosáhne určitého cíle. Tyto série natočil zatím tři. Každá z nich má šťastný konec. Dokázalo se mu dosáhnout toho, co si ve videích stanovil za cíl.

První z této série byla videa s názvem „Budu si sedat tak dlouho, dokud si ke mně nesedne Adam Kajumi“. Trvalo to přesně měsíc, než se v jeho finálním třicátém videu vedle něj posadil Kajumi.

@justbekis Adam Kajumi je tady🔥 @adamkajumi #adamkajumi #foryou #fyp #protebe #30dnichallenge #challenge #czech #viral #youtuber #day #pov ♬ original sound - Alisa

V dalších videích se chtěl dostat do reality show Like House. To mu zabralo o chlup déle, ale cíl se mu znovu splnil. Sice se nestal soutěžícím ve vile, ale přišel se tam podívat jako host. Celkově mu to zabralo čtyřiasedmdesát dnů.

@justbekis Konečně. Zvládli jsme to🤩 #comedy #viral #trendy #trending #foryou #fyp #protebe #likehouse #challenge #goviral #czech ♬ original sound - Alisa

V jeho posledních videích se rozhodl, že si stanoví lehce těžší cíl. Uvažoval nad tím, že bude natáčet videa tak dlouho, než se objeví v show Jana Krause, či než se potká s Jonem Mariánkem. Fanoušci za něj rozhodli a tak si vybral Krause.

@justbekis Co mám vybrat?🤔 #comedy #viral #trending #foryou #fyp #protebe #czech #skec #sketch #challenge #goviral #funny #30dnichallenge #trendy #storytime #jonmarianek #showjanakrause ♬ původní zvuk - Daniel Bek

Den po dni natáčel videa s textem „Budu to natáčet tak dlouho, dokud se neobjevím v show Jana Krause“. Trvalo mu to celých 196 dnů. Nakonec se mu to povedlo a Kraus si ho do své show pozval.

Mezi jedno z jeho nejpopulárnějších videí se zařadilo to, ve kterém pouze v boratkách běhá po Václavském náměstí. Jednalo se o úkol v rámci soutěže od Jona Mariánka. Soutěž sice nevyhrál, ale stal se díky ní virální.

Témata: Adam Kajumi