Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Emo Tate | foto: Youtube.com

Na YouTube se objevil slovenský emo Andrew Tate. Jeho názory štvou tisíce sledujících

Kontroverzní americká postava Andrew Tate je už několik měsíců za mřížemi a tak se na Slovensku objevil jeho náhradník. Emo youtuber s přezdívkou OutlawEagle natáčí videa, ve kterých prezentuje své dosti specifické a zvláštní názory. Jeho vzorem je zřejmě Tate. Výrazněji na youtubera upozornil reakční kanál Sibiřan.
  20:00

Názory kontroverzního Andrew Tatea pobuřovaly a zároveň motivovaly stovky tisíc lidí. Někteří ho do morku kostí nenávidí, jiní zas obdivují. Tate je však již delší dobu ve vazbě, a tak jeho fanouškovskou základnu v Česku a na Slovensku zastoupil youtuber OutlawEagle. Ten se s jeho názory zřejmě velmi ztotožňuje, jelikož velice obdobné výroky hlásá ve svých videích. Dle něj je například jediná úloha žen ve vztahu zplodit dítě.

Různých rádoby klonů Tatea je jak na světové, tak i na české scéně mnoho. Nedávno se na TikToku začal objevovat účet uživatele se jménem Tomáš Husák. Ten ve svých videích urážel homosexuály a nabádal nezletilé ke kouření vaporizérů. Své byznys rady poskytoval fanouškům za měsíční předplatné. Většině je však pro smích a nikdo ho nebere moc vážně.

@its.tomec Nemrhej časem #fypシ #foryou #breakthesystem ♬ original sound - Phoebe

Tate je známý pro své motivační řeči, ve kterých nabádá mladé kluky, aby začali posilovat a dělat něco se svým životem. Mezi jeho další velmi známé výroky jsou ty o ženách, často ve velmi misogynním duchu. Ty nyní přebírá již zmíněný OutlawEagle. Na jeho videa zareagoval Sibiřan na svém druhém kanále SIbiřan Extra. Dá se říct, že ve většině se slovenským youtuberem souhlasí.

Jednou z hlavních myšlenek, kterou se OutlawEagle snaží sdělit světu, je to, že muž nemůže mít kamarádky ženského pohlaví. S tím v určité míře souhlasí i Sibiřan. „Když se kluk baví s holkou, tak na devadesát devět procent jí chce oj*bat,“ prezentuje svůj názor Sibiřan. „Reálně pro chlapa nevidím jediný důvod, proč by měl mít kamarádku. Musím ti věnovat pozornost. Musím poslouchat tvé problémy. Musím ti pomáhat a jediné, co já od tebe za to dostanu, je obejmutí,“ říká OutlawEagle, že buď chce mít s dívkou sex, nebo se s ní vůbec nechce bavit.

OutlawEagle se snaží myšlenku toho, že se muž jen tak nemůže kamarádit se ženou, podpořit více argumenty. „Každá holka moc dobře ví, že kdyby nabídla svému kamarádovi sex, tak by do toho ten kamarád šel,“ říká OutlawEagle. S tímto názorem souhlasí i Sibiřan. Většina sledujících však zřejmě ne. „Já mám kamarádku, se kterou se známe přes deset let a nikdy jsme spolu nic neměli, i když jsem měl nepočítaně příležitostí. Ale prostě jsem to udělat nechtěl, jelikož by to takové přátelství nenávratně zbořilo,“ píše do komentářů pod video Sibiřana jeden uživatel. „Reálně nechápu, proč by měl bejt kamarád lepší než kamarádka, pořád to prostě záleží na osobnosti. Mam kamarády i kamarádky a nikdy v tom nebyly jiné úmysly,“ píše další.

Další velmi zajímavou myšlenku, kterou se OutlawEagle rozhodl světu sdělit, je to, že jediná úloha muže a ženy ve vztahu je zplodit dítě. To že někteří dítě nechtějí a užívají si života jiným netradičním způsobem, by tak zřejmě pro OutlawEagla dle jeho logiky bylo nemyslitelné.

Témata: Sibiřan