Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sibiřan | foto: instagram.com

Sibiřan versus ženy. Založil si druhý kanál, kde oponuje názorům tiktokerek

Sibiřan je známý díky svým reakčním videím, ve kterých se otevřeně vyjadřuje ke kauzám na českém internetu. Nyní si založil druhý účet, na kterém reaguje převážně na ženy a jejich názory. Oponuje například feministkám a ženám s názorem, že podvádět ve vztahu je v pořádku.
  10:01

Youtuber Sibiřan se od minulého roku těší veliké popularitě. Jeho kanál má nyní už přes sto padesát tisíc sledujících. Ve videích reaguje na aktuální kauzy na české influencerské scéně. Nyní si založil druhý kanál Sibiřan extra. „Budou tady věci, které mě štvou, ale nejsou dostatečně důležité na to, abych je dal na hlavní kanál,“ říká Siřan v prvním videu na novém kanále, na co se fanoušci mohou těšit. Skutečně nelhal a otevřeně se pustil do názorů jistých žen na TikToku.

Ženy vs muži, to je hlavní gró druhého kanálu Sibiřana. Na českém internetu se dá najít mnoho uživatelů spadajících do tak zvané hvězdné pěchoty bizarních postav internetu. Na tyto uživatele Sibiřan na svém druhém kanále reaguje. Povětšinou jde o názory žen chlubící se nevěrou, či výroky feministek.

V jednom videu Sibiřan reaguje na tiktokerku Terezu podporující nevěru ve vztahu. Ta se totiž ve svém obsahu soustředí převážně na krásu a muže. Nejednou se také doslova chlubí tím, že povedla svého přítele, nad čímž se pouze pousměje. „Reálně ztrácím naději v dnešní generaci. To je strašně nechutné,“ reaguje Sibřan na tiktokerku. V dalších videích sděluje Tereza své názory ohledně mužů. Dle ní by správný muž měl s ženou zacházet jak s princeznou, vše jí obstarávat, platit hotely, taxíky a podobně. „Proč by ti měl objednávat taxík? Ona si myslí, že si zaslouží to nejlepší zacházení, i když je bezcenná,“ reaguje na ni Sibiřan.

Vtipné je také to, jak si Tereza protiřečí. Natočila hned několik videí o tom, jak nemá důvěru v muže kvůli tomu, že jí byl bývalý přítel nevěrný. Následně však natočí video, ve kterém se tím, že podvádí svého aktuálního přítele, doslova chlubí.

@laudermates Yes #laudermates ♬ původní zvuk - Laudermates

Vydělává si muž málo peněz? To pak tedy pro některé ženy znamená rozchod. Takto nad muži přemýšlí autorky tiktokového účtu Haram v Praze. Povětšinou sdělují své názory na muže ve vztahu. „Vydělával si méně. Já jsem toho platila víc. Říkala jsem si, k čemu ho vlastně tedy mám? V sexu to je nulový, ve financích je to na h*vno a doma nic nedělá,“ vyjadřuje se tiktokerka ke svému bývalému příteli. Tím pobouřila prakticky každého komentujícího, ať muže či ženu. „Já jsem s ním byla roky, když nevydělával nic a nikdy bych neuvažovala, jako tady slečna. Nojo no, já se vdávala z lásky,“ komentuje výroky slečny jedna uživatelka pod videem.

V dalších videích reaguje Sibiřan například na názory mladé české feministky. Ta v jednom videu prezentuje hned několik svých názorů. Řekne v něm také to, že pokud s nimi sledující souhlasí, tak je feminista. „To je hrozně špatné škatulkování. Takže v moment, co ty souhlasíš s mými názory znamená, že se řadíš do nějaké kategorie,“ pokládá si Sibiřan otázky a snaží se pochopit, jak to tiktokerka myslí. Vcelku s jejími názory následně však souhlasí.

Sibiřan se také několikrát otevřeně rozmluvil o tom, co od své budoucí partnerky požaduje. Stejně jako Zdeněk Godla by partnerku bez doprovodu nepustil samotnou do klubu. Svěřil se, že sám chodil do klubů, a tak ví, jak to tam chodí. Dívky se do nich jdou často pobavit s kamarádkami a zatančit si. Muži jdou ale prý na lov. Ví, jak úchylní a otravní někteří muži mohou v klubech být. Nechtěl by tak, aby jeho polovička mezi nimi byla bez jeho ochrany.

Sibiřan se do sporu s ženami dostává celkem často. Nedávno na svůj Twitter napsal, že jsou dle něj menstruační pomůcky plošně zdarma hloupost. Pod příspěvkem se na něj následně sesunula vlna nenávistných komentářů. „Ženy ani jiní lidé s dělohou si fakt nevybírají menstruaci dobrovolně. Polovina populace takhle musí dávat pálky za něco, co je hygienická potřeba,“ napsala pod příspěvek jedna uživatelka. Sibiřan na ně reaguje ve speciálním videu. Vysvětluje, že mu je jedno, když je rozdává zdarma, třeba nějaký podnikatel. Vadí mu však, když to dělá stát. „Já mám problém s tím, když dává stát cokoliv zdarma. Nejde jen o menstruační věci,“ ospravedlňuje SIbiřan své výroky.

Témata: Sibiřan