Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Youtuber Sibiřan si vystřelil z diváků, že půjde do Clash of the Stars. Ve videu popsal, proč nepůjde za částku nižší než osm až deset milionů. | foto: https://www.youtube.com/c/Sibi%C5%99anAntiyoutuber.cz

Za takové peníze bych do Clash of the Stars nešel, říká Sibiřan. Fanoušci mysleli, že se tam chystá

Sibiřan na svém reakčním kanále vydal video, ve kterém zprvu tvrdí, že se objeví v některém z dalších Clash of the Stars. Nyní prý pomáhá účastníkům s tréningem a sám nastoupí později proti Czechcloudovi. Později přiznává, že nic z toho není pravda a celé je to vtip.
  16:00

Sibiřan a organizátoři a účastníci Clash of the Stars, to je dlouhodobý příběh plný vzájemného popichování. Teď si Sibiřan si vystřelil ze svých fanoušků, že v Clash of the Stars bude i on. Vydal video, ve kterém tvrdí, že trénuje všechny účastníky Clash of the Stars včetně Jakuba Jíry a že zároveň tvrdí, že přijal nabídku na zápas s Czech Cloudem, vlastním jménem Petrem Žaludem. Jenže všechno je tak trochu jinak.

Video Sibiřan natočil v návaznosti na tréninkové stories Matouše Kaluby, bojovníka v Clash of the Stars, který autora reakčního kanálu označil za sparing partnera. Poté se ještě měl objevit v tréninkovém videu dalších účastníků večera bojových sportů.

Sibiřan ale však rychle dodává, že ve videu není on. Je to zkrátka jen člověk v kukle, což nutně neznamená, že jde o Sibiřana. Ten kuklu nosí proto, že nezveřejňuje svůj obličej a ani celou identitu včetně jména.

Lidé tomu však začali věřit, což sám Sibiřan prý nechápe, jelikož už od prvního galavečera Clash of the Stars tvrdí, že by tam nikdy nešel. Zároveň zdůraznil i to, že na videu je zkrátka očividně někdo úplně jiný – a to i kvůli tomu, že má úplně jinou postavu.

„Jak jsem masivní a svalnatý, tak je tam i nějaký tuk, ale toto mě docela urazilo. Týpek na videu má pupek, který já nemám, to mě trošku ranilo,“ přiznává ironicky ve videu Sibiřan.

Peníze za zápas

Co však nejen Sibiřana od účasti v Clash of the Stars odrazuje, jsou finance. „Ve střední kartě bych za zápas dostal mezi sto a tři sta tisíc,“ vypočítává. To se sice může zdát na první pohled jako hodně peněz, je třeba se zamyslet nad tím, že ne celou částku může člověk utratit za co chce. Celých čtyřicet procent odvede na odvodech státu, z tří set zbývá tedy lehce pod dvě sta tisíc.

Náklady na přípravu mohou být kolem osmdesáti tisíc, tudíž by mu za tři měsíce příprav zbylo asi sto tisíc. „Já se omlouvám, ale nebudu si ničit reputaci, zabíjet čas a dělat ze sebe de*ila. Natož za třiatřicet tisíc čistého měsíčně,“ dodává Sibiřan. Za deset milionů by údajně byl ochoten nabídku přijmout, pokud o něj organizace tolik stojí.