Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Track PRASATA | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

SickBrain vydal song s Otto Ferocitym. Smazal ho z YouTube a utekl prý na Ukrajinu

Kontroverzní rapper Otto Ferocity vydal nový track se SickBrainem „PRASATA“. Ve videoklipu si zahrál i známý influencer Tadeáš Veselý. SickBrain však později videoklip z YouTubu smazal kvůli údajnému dluhu, který měl u nahrávacího studia. Šlo prý jen o dva tisíce korun.
  18:00

Rapper SickBrain se nedávno střetl s influenceren Tadeášem Veselým. Porvali se a Sickbrain měl na Veselého údajně vypustit i svého psa. Následně se hádali skrze sociální sítě. Později se však ukázalo, že se jednalo o nahraný konflikt a k žádnému napadení nedošlo. Celé falešné drama mělo prý přitáhnou pozornost k jejich společně připravovanému tracku. „My jsme kvůli tomu dělali promo s tim psem jak mě pokousal. Což bylo promo ke klipu,“ vyjádřil se Veselý pro antiyoutuber.cz.

Nedávno vydal SickBrain ve spolupráci s kontroverzním raperem Otto Ferocitym společný track. Song nesl název „PRASATA“ a jeho text je převážně o policii. Ve videoklipu se objevil i Veselý v roli policisty.

Otto Ferocity je český raper původem z Kanady. Do povědomí se poprvé dostal před devíti lety hlavně díky videu, ve kterém s kamarádem drsně vyhrotili známého českého rapera Logica, dnes známého jako Yzomandias. „Sundej boty. Ty chceš Ameriku zažít ty zmrde,“ je legendární hláška z již zmíněného videa. Dále na internetu pokračoval jako raper a kontroverzní osoba. Spojené jsou s ním kauzy, kdy se popral s raperem Skinny Barberem, či Yzomandiasem. Naposledy o sobě dal vědět, když se zapojil do kauzy podcastera Ladislava Sinaie. Tehdy sdílel podle všeho z části zfalšované konverzace, ze kterých Sinai vycházel jako sexuální predátor.

Videoklip PRASATA se však na internetu příliš dlouho neohřál, SickBrain ho totiž z YouTube odstranil. „Už jsi smazal song i video, protože jsi po*ranej. Pořád dlužíš dva tisíce korun G.A.W. Studiu. Přestaň se chovat jako socka,“ napsala na svůj instagramový příběh přítelkyně Ferocityho a raperka Natalkan. SickBrain tedy údajně dluží nahrávacímu studiu, ve kterém se vytvářel společný song dva tisíce za mix tracku. Kvůli tomu prý smazal videoklip z YouTubu, jelikož si zřejmě myslel, že tím smaže i svůj dluh, který u studia má.

„Valentýn mi řekl, že se mu nelíbil track PRASATA který vydal. Líbilo se mu víc to, co vydával, než byl ve vězení. Proto ten song smazal,“ vyjádřila se pro antiyoutuber.cz herečka z videoklipu. „On to video dal na YouTube, jako soukromý. Řekl, že se nechce spojovat s Ferocitym a nadával na něj. Byla to prý jiná tvorba, než kterou on dělá a proto to smazal,“ řekl pro antiyoutuber.cz Veselý. SickBrainovi také údajně hrozí návrat do vazby a tak prý utekl do zahraničí. „SickBrain utekl na Ukrajinu, aby se schoval před vazbou,“ tvrdí Veselý.

Témata: Tadeáš Veselý