Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Simona Krainová má účet na OnlyFans. | foto: instagram.com

Krainová na OnlyFans: mnozí se jí smějí. Účet tam má přitom i Carmen Electra či Denise Richards

Na OnlyFans je sice už spousta lidí, že se tam přidala ale i modelka Simona Krainová překvapilo nejen její sledující. Někteří jí tleskají, že je odvážná, jiní se jí vysmívají, že je mimo a pro OnlyFans stará. Krainová se haterům vysmála. V zahraničí je celebrit na OnlyFans už více, a to i ve věku Krainové. Obsah prodává i známá Carmen Electra.
  22:37,  aktualizováno  21. srpna 11:14

Když modelka Simona Krainová na svých sociálních sítích odhalila, že je na OnlyFans, strhla se lavina komentářů a názorů. Mnozí padesátiletou modelku podporují, podobně velký počet komentářů je však negativní.

„K tomu není co dodat.... totální dno,“ stojí v jednom z prvních komentářů na Krainové facebookovém profilu, kde oznámila vstup na platformu, na které většina uživatelů sdílí obsah pro dospělé. Krainové to nedalo a ke kritikům se rozhodla vyjádřit.

„Tak ještě jednou moji milí, ráda bych se vyjádřila ke včerejší bouři na mých sítích ohledně mého nového profilu na platformě OnlyFans. Na řadu mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví, několikrát se mi stalo, že mi fotky nezveřejnili nebo nutili k odstranění,“ píše modelka s tím, že fotek má prý hodně a chce je zkrátka sdílet, protože focení je její práce. „A ještě jednou, buďme k sobě milí a tolerantní a nechme lidi žít, jak chtějí. Možná by nebylo od věci se trochu pousmát než hned hledat chyby a soudit... Ti, komu se to líbí, ať si to užijí a zbytek smutných moralistů ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a nasranost,“ dodala.

Pro odvážnější novou komunituKUK link ve stories

19. srpna 2023 v 21:47, příspěvek archivován: 20. srpna 2023 v 22:48

Za měsíc předplatného si Krainová na OnlyFans účtuje necelých dvacet dolarů, tedy něco málo přes čtyři sta korun.

Část kritických komentářů se zaměřila mimo jiné i na věk Krainové a fakt, že má dva malé syny. V zahraničí je celebrit, které od klasických sociálních sítí zběhly k OnlyFans a také mají doma i děti, hned několik.

Od loňského léta je na OnlyFans herečka a bývalá partnerka Charleho Sheena Denise Richards. Za měsíc si říká o pětadvacet dolarů, podle popisku profilu, který je samozřejmě ověřený, slibuje „nezbednou zábavu“. Poměrně bizarní je to, že ke vstupu na platformu ji inspirovala její dcera Sami, kterou má se zmíněným Sheenem. Ta svůj obsah začala sdílet jen necelý měsíc před svou matkou, krátce po osmnáctých narozeninách. Její otec s jejím slušným přivýdělkem prý nesouhlasí.

Find me in the spotlight ✨

25. července 2023 v 20:37, příspěvek archivován: 20. srpna 2023 v 22:37

Hned dva profily na OnlyFans má i další hvězda, která už oslavila padesátku. Carmen Electra na jeden ze svých profilů sdílí obsah zdarma. Ten druhý, který je už peprnější, je zpoplatněný dvaceti dolary na měsíc. Dokonce však nabízí, že za příplatek i fotografie tam o něco víc poodhalí či dokonce pošle fotku vyfocenou přímo na přání. „Baví mě, co si fanoušci vymýšlí. Často chtějí, abych jim fotila mé nohy a chodidla,“ řekla v rozhovoru pro Fox News.

purple dreams #editorial #magazine #shoot

19. srpna 2023 v 21:02, příspěvek archivován: 20. srpna 2023 v 22:36

Obsah na OnlyFans zpoplatňuje i sestra Kate Moss Lottie. Ta tam dokonce prodává i své použité spodní prádlo. Celebrit, které se nebojí odhalit, je tam více. Například Ruby Rose, pornoherečka Mia Khalifa či někdejší hvězda Disney Channelu Bella Thorne.