Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Mladá Slovenka popsala zkušenost s influencerem | foto: instagram.com/sajavovelkomsvete_

Slovenku zdrogoval na večírku influencer. Teď na ni chtějí podat trestní oznámení

Mladá Slovenka na TikToku popsala, že ji jeden z košických influencerů, bratr známé influencerky, na večírku zdrogoval. Podle jejích slov nejde o nic neobvyklého a podobně se chová i k jiným ženám. Ač jeho jméno nezmínila, v komentářích se okamžitě začala objevovat přezdívka influencera, který ji mohl zdrogovat.
  19:00

Na TikToku se v poslední době šíří koncept videí, ve kterém se uživatelé chystají ven a před zrcadlem povídají různé vtipné historky, které se jim v životě staly nebo popisují i různá závažná témata. Druhou variantu teď zvolila i jedna ze slovenských uživatelek. Popsala ostatním, jak jí slovenský influencer hodil na večírku drogu do pití.

Uživatelka ze Slovenska Charlotte na TikToku vystupuje pod přezdívkou @sajavovelkomsvete a sleduje ji tam 12 tisíc uživatelů. „Nevím jestli tohohle košického mladého muže můžu nazývat influencer. Prostě komik nebo influencer, já ho znám z Instagramu. Minimálně z Instagramu jeho sestry, ona je totiž celkem známá influencerka,“ uvádí svůj příběh, který se stal už před dvěma lety. Prý se dozvěděla, že muž podobné věci dělá dosud, takže se rozhodla svůj příběh sdílet i s ostatními. Aby ostatní varovala.

Vše se odehrálo v období, kdy ještě platila různá opatření proti šíření koronaviru. Otevřely se prý zahrádky, které však zavíraly v deset hodin večer. Jí bylo tou dobou osmnáct let a bydlela v Košicích se svou kamarádkou. Tehdy vyrazila po půl roce s kamarádkou večer ven. „Samozřejmě jsme trochu popíjely a byly jsme tam s našimi známými z Košic. Tam se za námi zastavil tento košický mladý muž, se kterým jsem se už před tím setkala na jedné party,“ popisuje. Prý je pozval k němu do bytu, protože brzy podnik zavírali.

@sajavovelkomsvete Choďte si prosim pozrieť aj druhu časť ! #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - sajavovelkomsvete

Když k němu s kamarády přišli, začali zase popíjet. „Když už jsme měli celkem dost upito, on s jeho přítelkyní nám přinesli něco, co měl být absinth. Byla to zelená tekutina,“ popisuje a tvrdí, že dřív absinth nepila a tak nevěděla, že nechutná tak, jak by měl. Také do té doby neměla žádné drogy a tak nejdřív nepoznala, že něco není v pořádku. „Myslete na to, že zábava byla v plném proudu a hlavně, když jste takhle na bytě u někoho, o kom si myslíte, že ho jakoby znáte, nenapadne vás, že by udělal něco podobného,“ dodává.

Prý jí následně influencer, u kterého se večírek konal, upozornil na to, že má zvětšené zorničky. Podle jejích slov si dala jeden nebo dva absinthy, které jí muž nabízel, její kamarádka však na tom byla hůř. Údajně si myslela, že něco není v pořádku a chtěla z bytu odejít. Následně jí influencer společně s přítelkyní údajně dávali různé sexuální návrhy. Prý na ni tolik droga nepůsobila, její kamarádka na tom ale byla hůř. Nakonec se jim z bytu podařilo odejít.

selfi

10. března 2021 v 15:45, příspěvek archivován: 21. dubna 2023 v 13:30

„Protože jsem drogy před tím ani po tom nikdy neměla, nebyla jsem si jistá, jestli jsem si to nějak nevsugerovala. Pak jsme přišly na to, že nám do toho pití nějaké party drogy dali. No a nakonec se k tomu on i jeho přítelkyně přiznali,“ dodává. Prý si uvědomuje, že to byla i jejich chyba, že se do takové situace dostaly. Neměly totiž věřit někomu, o kom si myslely, že ho znají ze sociálních sítí.

Později také obě ženy údajně zjistily, že nejsou jediné, komu dvojice dala nějakou drogu do pití. Prý jsou tím v Košicích známí. To potvrzují i uživatelé na TikToku. „To o nich vědí v Košicích všichni, že tohle dělají. Je to známá firma,“ komentuje jeden z uživatelů a několik dalších se k němu přidalo.

Dívka v příběhu jméno influencera nezmiňuje, okamžitě po zveřejnění videa se však začaly objevovat komentáře, kde jeho i jeho sestru, která by měla být známou influencerkou, začali uživatelé hromadně označovat. Influencerem by dle komentujících z TikToku měl být Slovák, který vystupuje pod přezdívkou @tit_mis a na Instagramu ho sleduje přes 20 tisíc uživatelů.

Aké máte plány na Silvestra????

@gymbeamsk @strix.fit LENKA5

30. prosince 2022 v 14:36, příspěvek archivován: 21. dubna 2023 v 13:30

Jeho sestrou by měla být influencerka Lenka, která vystupuje pod přezdívkou L3nik nebo Lenik. Ji sleduje na Instagramu téměř sto tisíc uživatelů. Po tom, co ji začali uživatelé na TikToku označovat, do komentářů začala psát sama. Sháněla kontakt na slečnu, která video zveřejnila. „Ahoj, kde tě prosím můžu kontaktovat,“ ptala se. Brzy však její komentáře zmizely. Její bratr video nijak neokomentoval. Nutno dodat, že jména jsou pouze spekulací diváků videa. Charlotte jméno nepotvrdila ani nevyvrátila.

Charlotte na svém Instagramu zveřejnila také zprávu, kterou napsala. „Nevím o tom, že by existovalo trestní oznámení za dezinformaci. Nikde jsem ničí jméno nezmínila a ani žádné nepotvrdila. Já vím, co jsem zažila a spolu se mnou to ví dalších xy děvčat, kterým se stalo totéž,“ píše neznámému adresátovi. Prý videa nestáhne a bude si stát za tím, co řekla. Zprávu také okomentovala vzkazem pro své sledující. „Asi si umíte představit, jaká zpráva předcházela té mojí. Celkem mě mrzí, že mě někdo takhle podceňuje a myslí si, že mě zastraší a zmanipuluje,“ dodává.