Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Snejks se začal věnovat už i hudbě. | foto: youtube.com/pomalusnejksiofficial

Krotí hady, bude se prát v Clash of the Stars. Teď se Snejks pouští i do hudby

Všichni znají jeho pohyby jako z Matrixu, ví, že umí krotit hady. Proslavila ho i účast v Clash of the Stars, kde se nejprve postavil Tadeášovi Veselému, nyní na něj čeká Král Berouna. Jenže Pavel Měsíček alias Snejks se teď rozhodl, že svůj repertoár ještě rozšíří. Začal se věnovat hudbě.
  11:48

Postavu Pavla Měsíčka, tedy Snejkse, proslavilo jediné video. V tom předvedl své podivné taneční kreace a hláška „Pomalu, Snejksi“ se stala už legendární. Poté se ukázal v Clash of the Stars proti Tadeášovi Veselému, na dalším galavečeru bude znovu. Tentokrát se v kleci potká s Králem Berouna. Jenže Snejks se teď rozhodl proniknout i do další oblasti. Vydal hudební videoklip.

Song Snejks pojmenoval „Když ti pustim“ a odkazuje v něm na prakticky všechno, kvůli čemu je známý. Na Clash of the Stars, hady, ale i svoje taneční triky. Nutno dodat, že autorský je pouze text, hudbu si vypůjčil od Davida Guetty a jeho verze skladby Satisfaction. Nutno dodat, že stejný song využívá i řada dalších DJů, například i Hardwell.

To, že Snejks vydá píseň, nikdo moc nečekal. Odezva je však zatím pozitivní, na YouTube má Snejks za necelý jeden den podpůrné komentáře, stejně tak je tomu na Instagramu. „Snejksi ty jsi prostě zabiják,“ píše jeden z komentujících. S podporou přišel i populární český zpěvák Sebastian. „Od zítra promuji aktivně! Král je jen jeden!“ napsal Snejksovi na Instagram. Zda je podpora komentujících opravdová či ironická se nedá určit, ve výsledku to však Snejksovi může být jedno.

Kromě hudby se Snejks aktuálně připravuje na galavečer Clash of the Stars. Tam se utká s už zmíněným Václavem Flachsou alias Králem Berouna. Snejks je přesvědčený o tom, že Krále Berouna sundá. Ten si však naopak myslí, že jediné co Snejks sundá, budou jeho zápasnické šortky. „A jsou alespoň Gucci, ty šl*pko,“ ptal se na tiskové konferenci ke Clash of the Stars Snejks. Král Berouna po něm okamžitě vystartoval a oba zápasníky od sebe musela odtrhnout přítomná ochranka.

Pátý galavečer organizace Clash of the Stars se bude konat 10. června v aréně O2 Universum.