Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Veselý vs Snejks | foto: IG: @clashofthestarsAntiyoutuber.cz

Snejks a Veselý to do souboje v Clash of the Stars nevydrželi. Házeli po sobě sklenice

Třetí série Clash of the Stars nás čeká již na konci října. Její účastníci se představili na livestreamové konferenci B4THECLASH a ukázali fanouškům, že se mají opravdu na co těšit. Snejks a Tadeáš Veselý si své spory začali řešit ještě před soutěží. Na konferenci se poprali a lili po sobě vodu
  11:44

Livestream B4THECLASH slouží k představení zápasníků na Clash of the Stars a influenceři toho využívají naplno.Třetí galavečer soutěže se má konat na konci října, ale dvě internetové hvězdy si chtěli vyřídit spory ještě před jejím začátkem. Snejks a Tadeáš Veselý se na konferenci poprali a lili po sobě vodu. Fanoušci se mají na co těšit.

Konference probíhala v klidu dokud Tadeáš Veselý nenadhodil poznámku „Co povolit lokty a kolena během našeho zápasu?“. Poté se začali pošťuchovat a vzájemně si nadávat. „Ty jsi promiskuitní tlustý ho*ado,“ začal Snejks s nadávkami směrem k Veselému.

Vyvrcholení konfliktu hojně pomohli i volající fanoušci, kteří se internetových hvězd ptali na dotazy. Ne telefonu se ozývali jen podporovatelé Snejkse, jejich dotazy byly velmi provokativní a navážely se do hmotnosti Veselého. Do jeho hmotnosti se tak čím dál tím více začal navážet i Snejks. „Chci vypnout tuhle velkou, dobře prostorově řešenou svini, nechal se slyšet.

Pořádné drama začalo až ke konci konference. Veselý začal Snejkse vyzývat k souboji již v průběhu B4THECLASH a neustále ho s tím provokoval. Ten už neudržel nervy a ze sprostých nadávek to postupně přešlo k fyzickému konfliktu. Nejprve na soupeře vylil vodu a poté se poprali. Létaly i pěsti.

V komentářích pod streamem sledující vyjadřují podporu Snejksovi a na chování Veselého nadávají. „Snejks překvapil, je to docela inteligentní borec,“ zní jeden z nich. „Tadeáš by se nejradši viděl v UFC ale má maximálně na organizaci KFC,“ praví další. Fanoušci se shodují se na tom, že Snejks je v normálním životě poměrně rozumný člověk a na sítích se přetvařuje.

K incidentu se vyjadřují i influenceři. Sibiřan natočil reakční video zabývající se potyčkou na B4THECLASH. „Přestože normálně na tiskovky Clashe 3 nereaguji, tady jsem se rozhodl udělat výjimku, abych poukázal na chování Tadeáše Veselého a trošku se zapřemýšlel nad jeho chováním,“ napsal do popisku. Jak už je z popisku jasné, ve videu komentuje chování Veselého a odsuzuje ho.