Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Sophie Turner a Joe Jonas se rozvádějí | foto: Profimedia.cz

Hvězda Hry o trůny Sophie Turner a Joe Jonas se rozvádějí. Ve hře je žaloba a řeší se děti

Herečka ze Hry o trůny Sophie Turner a zpěvák Joe Jonas se rozvádějí. Ač se zdálo, že za všechno může Turner, pravděpodobně bude vše jinak. Jonase teď žaluje kvůli tomu, že jí nechce vydat děti a vrátit jí jejich pasy. Zároveň prý nechce povolit jejich vystěhování ze země.
  14:21

Populární zpěvák Joe Jonas a herečka ze seriálu Hra o trůny Sophie Turner se rozvádějí a jejich fanoušci poslední týdny na sociálních sítích neřeší v podstatě nic jiného. Ze začátku se zdálo, že ta špatná z dvojice bude Turner, teď se ale ukazuje, že se role obrací. Turner totiž populárního zpěváka kvůli dětem žaluje.

Celý srpen se na sítích spekulovalo, zda se pár rozvádí nebo ne a objevovaly se nejrůznější, mnohdy bizarní, teorie, podporující jednu nebo druhou stranu. Na začátku září však zpěvák skupiny Jonas Brothers oficiálně v Miami podal žádost o rozvod. Manželství je podle zpěvákovy žádosti nenávratně zničené. Turner a Jonas tvořili pár sedm let, manželé jsou čtyři roky a mají spolu dvě děti.

Den po podání žádosti o rozvod oba zveřejnili na Instagramu stejné prohlášení. „Po čtyřech nádherných letech manželství jsme se vzájemně rozhodli ho přátelsky ukončit,“ uvedli a požádali, aby všichni respektovali jejich soukromí. Podle nich se jedná o společné rozhodnutí.

6. září 2023 v 14:26, příspěvek archivován: 25. září 2023 v 12:18

Tou dobou se však začalo všechno komplikovat. Objevily se totiž informace, že Turner natáčí nový projekt ve Velké Británii a Jonas se musí starat o děti sám. Fanoušci ho okamžitě začali podporovat a postavili se na jeho stranu. Turner tehdy mlčela a k ničemu se nevyjadřovala.

Po několikadenním mlčení však Turner Jonase zažalovala a žádá, aby děti vrátil do Británie, kde mají domov. Mnohým se však zdálo, že všechno Turner dělá jen kvůli tomu, aby se Jonasovi pomstila kvůli tomu, že se s ní rozvádí. „Chudák Joe. Stará se o děti a ona ho ještě zažaluje,“ psali sledující na Instagramu.

Po několika dnech se ukázalo, že nic není tak, jak se mohlo zdát. V žalobě Turner totiž tvrdila, že od 20. září Jonas neoprávněně zadržuje děti a odmítá jí vydat jejich cestovní pasy. Dříve se totiž podle žaloby oba dohodli, že stráví zbytek života v Británii a koupí tam dům. Kvůli tomu i prodali dům, ve kterém bydleli v Miami.

@emilycschwartz Sophie Turner sues Joe Jonas to return their 2 children to England 👀👀👀 #sophieturner #joejonas #thejonasbrothers #popculture #celebritynews #greenscreen ♬ original sound - Emily Schwartz

Podle žaloby se zároveň dohodli, že do té doby, než Turner dokončí pracovní povinnosti, zůstanou děti s Jonasem. Sice byl v té době na turné s Jonas Brothers, i přes to měl více času na děti. Po tom, co skončilo natáčení minisérie, ve které Turner hraje, se měla vrátit do New Yorku, strávit tam s dětmi pár dní a pak se přestěhovat do Británie. To se však podle žaloby nestalo. Jonas totiž prý souhlas k přestěhování dětí nedá.

Jak to bude s rozvodem a dětmi dál je otázkou a sledující se nemohou dočkat dalšího vývoje. Zdá se totiž, že ač byl Jonas prezentovaný jako ten, kdo se zachoval správně, nakonec to nebude tak úplně pravda. Napovídá tomu například také jeho tvrzení, že Turner pořád chodí na večírky a on chce být doma. Na základě několika rozhovorů to je však obráceně.

Zároveň byla Turner nedávno viděna se zpěvačkou Taylor Swift, která před několika lety s Jonasem také tvořila pár. On se s ní tehdy rozešel tak, že jí nahrál zhruba půlminutovou hlasovou zprávu na záznamník. „Kdyby byla Sophie zpěvačka, mohl by z toho být legendární duet,“ vtipkují lidé na sítích.