Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Nová fackovací soutěž „Butt Slapping“ | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

V nové soutěži se zfackovaly OnlyFans tvůrkyně. Údery dávaly však přes zadky

Nová fackovací soutěž vyvolala na sítích velké pozdvižení. Údery budou zasazovat krásné modelky známé především z OnlyFans. Nepůjde však o žádné drsné zápasení. Fackovat se budou přes pozadí, dokud jim nezrudnou zadky. Tento bizarní sport má svá pravidla, rozhodčího a odehrávat by se měl v klasické zápasnické kleci.
  20:00

Zaujmout diváky je v dnešní době těžké. Vymyslet něco originálního, co bude veřejnost bavit, je už někdy náročné. A to i mezi bojovými sporty.

Po soubojích influencerů a fackování přichází další bizarní show. V té se budou krásné modelky pleskat přes zadky. Může mít něco takového vůbec pravidla? Je tomu tak. Sudí budou rozhodovat o vítězce na základě červených zadků a úderů. Ta která zasadí nejtvrdší, nejhlasitější a nejuspokojivější úder, vyhraje. V kleci bude dokonce i rozhodčí, který bude bedlivě sledovat a kontrolovat účastnice.

I když se bude jednat o první soutěž této kategorie, není to poprvé, co se krásky pleskaly před kamerami přes zadky. V roce 2021 se právě v Rumunsku před fackovacím zápasem mužů do obličeje mezi sebe na pódiu postavily dvě ženy a zfackovaly si zadky v rámci předzápasové zábavy pro diváky. Fanoušci se do tohoto bizarního sportu natolik zamilovali, že začali urputně volat po založení samostatné soutěže. Jejich přání se tedy zřejmě splnila.

Na sítích v posledních dnech trenduje video, ve kterém se v kleci přes zadek mlátí dvě známé OnlyFans tvůrkyně Roxana Aiftimiei a Iuhas Alexandra Daniela. Video se rychlostí světla šířilo jak na TikToku, Twitteru, tak i na Instagramu. V ringu byl po boku tvůrkyň viděn v roli rozhodčího také známý profesionální MMA zápasník a bývalý reprezentant Rumunska v judu Alexandru Lungu.

Fackovací soutěže nabírají v poslední době na sledovanosti. Galavečer, na kterém se měly fackovat převážně celebrity, se měl uskutečnit i u nás. Česká organizace Red Face musela však posunout datum konání akce z 22. dubna na neurčito.

Nároční fanoušci však volají po inovaci. Dokonce i prezident bojové organizace UFC Dana White byl na sítích sledujícími vyzván k tomu, aby investoval do tak zvané „Power Slap League“. V té se tedy soutěžící fackují do obličeje. White výzvy vyslyšel a začátkem tohoto roku do organizace investoval, což enormně zvedlo sledovanost a popularitu soutěže

Life is good

28. září 2022 v 13:46, příspěvek archivován: 18. dubna 2023 v 12:15

Fanoušci tak pouze vyčkávají, kdy se White rozhodne investovat do této nové „Butt Slapping“ soutěže. Zdá se, že by se však mohlo jednat pouze o otázku času. Oblíbenost sexy soutěže začíná mezi fanoušky nabírat na tak veliké oblíbenosti, že se někteří nechali slyšet, že by se zřejmě mohlo jednat o něco ještě populárnějšího, než již existující „Power Slap League“. „Lepší než Power slap,“ napsal pod video na Twitteru jeden uživatel.

Uživatelé na sítích vtipkují o zapojení do soutěže. Zřejmě většina by ráda vzala místo jedné z účastnic, či se zhostila role rozhodčí. „Kvůli tomuhle se klidně začnu identifikovat jako žena. Kde se mohu přihlásit,“ napsal do komentářů pod video ohledně „Butt Slappingu“ jeden uživatel. „Myslím si, že jsem našel můj oblíbený sport,“ napsal další.

Do soutěže by se měly zapojit pouze ženy. Dle komentářů na sítích nejsou zřejmě mužská pozadí natolik atraktivní pro tuto show. Zápasy by měly probíhat skrz již existující rumunskou organizaci RXF. Skrz ni zatím proběhl pouze jeden již zmíněný zápas mezi OnlyFans tvůrkyněmi. Další zatím organizace neoznámila.

Momente incendiare la #bootyslap

#rxf #RXFSlap2 #barracuda #concursdepalme

12. dubna 2023 v 18:03, příspěvek archivován: 18. dubna 2023 v 12:23