Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

IShowSpeed | foto: IG: @ishowspeedAntiyoutuber.cz

Streamer vydal vlastní hymnu k mistrovství světa ve fotbale, má více shlédnutí než oficiální song

Tento měsíc v listopadu začíná mistrovství světa ve fotbale. Každé mistrovství má svoji hymnu. Tento rok byl osloven americký rapper Lil Baby, který udělal hymnu s názvem The World Is Yours To Take. V reakci na to vydal IShowSpeed vlastní hymnu k mistrovství, která má momentálně více shlédnutí než originál.
  15:15

Darren Watkins Jr. známý spíše jako IShowSpeed nebo zkráceně Speed, je sedmnáctiletý streamer, youtuber, vloger a rapper z amerického Cincinnati v Ohiu. Speed je známý díky jeho výstřednímu a vtipnému chování, které často projevuje při jeho streamování her. V roce 2021 se díky tomu během pár dnů vyšvihl na milion sledujících, čímž se stal jedním z nejmladších rychle rostoucích streamerů toho roku. Hodně mu pomohlo, když ho lidé začali sdílet na TikToku a udělali z něj internetový meme. Nejvíce se dala vidět jeho videa, jak hraje hru „Talking Tom“, či jak projevuje svojí, lásku k fotbalistu Cristianu Ronaldovi.

Každé mistrovství světa ve fotbale má svoji hymnu. Známé jsou například We Are One od Pitbulla, nebo Waka Waka, či La La La od Shakiry. Tento rok byl osloven Lil Baby, který přišel se songem The World Is Yours To Take. Hymna má momentálně přes jeden milion zhlédnutí na YouTube. Reakce na ní jsou z většiny negativní. Lidé v komentářích se pustili do Lil Babyho, že je písnička nudná, nemá žádný vibe a že se rozhodně nehodí jako hymna pro mistrovství světa ve fotbale. „Pustíte tento song na párty, všichni usnou, to znamená, že by to neměla být hymna mistrovství,“ zlobí se jeden z komentujících. „Tento song je super, když je potichu,“ dodává další.

Spoustu komentářů se zaměřovalo na Speedovu verzi hymny. „Je mi jedno kdo co říká, Speed musí mít hymnu na mistrovství.“ „Speed musí na výsluní, jeho song má duši fanoušků fotbalu.“ Speedova verze hymny má momentálně přes devět milionů zhlédnutí.

Speed je známý pro své výstřední chování. Jeden z jeho výstředních kousků je například ten kdy si málem podpálil dům. Stejný kousek se následně pokusil zinscenovat jeho kamarád Kai Cenat, který nedávno odpálil ve svém pokoji dýni.

Speedova první spolupráce s Kaiem byla na jejich společném streamu, kdy si pronajali Airbnb a pozvali si k sobě dvě modelky na dvojité rande. Je to spolupráce, která je fanoušky velmi podporovaná a oblíbená. Kai je momentálně jedním z nejrychleji rostoucích Twitch streamerů a Speed je jedním z nejrychleji rostoucích streamerů na YouTube.

Stream z tohoto setkání je plný zajímavých momentů. Jeden z nich je například ten, kdy se Kai rozhodl že jednu z dívek zvedne a začne s ní dělat dřepy. Když to viděl Speed, tak to samozřejmě musel udělat taky. Jemu to ale už tak moc dobře nešlo. Když se o to pokusil podruhé, tak málem modelku upustil, nebýt Kaie, který přispěchal na pomoc.