Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Čím jezdí Adam Kajumi nebo Logan Paul ? | foto: Antiyoutuber.cz

Ferrari, Lamborghini či Bugatti. Čím jezdí nejúspěšnější influenceři

Sociální sítě zrodily nové internetové celebrity a ty díky svému mnohdy obrovskému bohatství vlastní jedny z nejbláznivějších a nejdražších aut. Většinou se jedná o sportovní vozy značek Mercedes Benz, Ferrari či Lamborghini.
  7:00

Před dvěma desetiletími se termín „celebrity“ používal zejména pro hudebníky, herce a vrcholové sportovce. Díky vzestupu sociálních médií však nyní máme novou třídu celebrit známých jako influenceři.

Vzhledem k tomu, že mají schopnost oslovit miliony lidí během okamžiku prostřednictvím předních platforem sociálních médií, stali se influenceři hlavní marketingovou strategií pro jednotlivce i korporace, a proto si mohou dovolit koupit některá z nejkřiklavějších a nejdražších super aut.

Leoš Mareš - Ferrari 488 GTB Spider

Leoš Mareš, moderátor a zpěvák původem z Berouna, je také milovníkem rychlých aut. V posledních letech by se i on dal označit za influencera, má přes milion sledujících má Instagramu. Díky své kariéře a faktu, že je jedním z předních českých influencerů si může dovolit vozit se ve velmi zajímavých vozech. Je to Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Cullinan nebo nejzajímavější vůz, který kdy vlastnil, Ferrari 488 GTB Spider o výkonu 659 koní. To dokonce jednou prohrál v sázce s dalším z českých influencerů Kamilem Bartoškem, alias Kazmou.

Nedělní odpolední klid..
#AbyBíláBíláByla
Itálie - Anglie už teď

11. července 2021 v 12:47, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:48

Kamil Bartošek – Range Rover Evoque

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek, je internetový producent, influencer a moderátor. Proslavil se především díky své One Man Show, kde tropí různé kontroverzní kousky, díky kterým již několikrát nachytal celou republiku. Dlouhá léta vlastnil Range Rover Evoque, který není nijak zajímavý svým motorem, ani výbavou. Je zajímavý tím, že ho jeho autor zakopal na neznámém místě v Česku společně s milionem korun v kufru a pořádal o něj soutěž. Nakonec se vůz našel na Kladně. Samotný vůz, který měl být výhrou, moc výhrou nebyl. Kdo by chtěl mnohokrát bouraný Range Rover, který ležel přes rok ve vlhku zakopaný pod zemí. Výhrou tak byl hlavně zmíněný milion korun a registrační značka „OMSKAZMA“.

Tohle je úplně poslední existující fotka auta, které teď hledá celá republika. Vyfotil jsem ji tesně předtím, než se dveře kontejneru zavřely a šlo pod zem. V ten moment mi došlo, že už není moje. A že už se v něm asi nikdy neprojedu. Zvláštní to okamžik vám povím. Ale strašně se těším až to někdo z vás najde a bude v něm brázdit svůj hood. ♥️ #zakopaljsemauto

1. října 2020 v 18:41, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:49

Karlos „Terminátor“ Vémola - Mercedesu třídy G

Karlos „Terminátor“ Vémola je český bojovník ve smíšených bojových uměních a influencer. To, že si libuje ve výkonných vozech je o něm veřejně známo. Vlastní nebo vlastnil Bentley Continental GT, BMW M6, BMW X6 či Hummer H2. Nyní jezdí hlavně v Mercedesu třídy G ve verzi Brabus a s dalšími úpravami. Vůz má kolem osmi set koní a akceleruje z nuly na sto kilometrů v hodině za 4,1 sekundy.

‍♂️ Ať řídíš Trabant, nebo Mercedes, jestli řešíš menší, nebo větší problém s řidičákem, pomocridicu.cz je tady pro všechny!

Pokud máte problémy s řidičákem, hrozí vám jeho zadržení nebo vybodování, tak se obraťte na nás: www.pomocridicu.cz

Dokážeme ti řidičák zachránit!
☎️ Volej pro bezplatnou konzultaci s právníkem 608904903
#spoluprace

10. června 2022 v 11:23, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:51

Jan Macák – Toyota Supra MK4

Jan Macák alias MenT je jedním z největších českých youtuberů věnujících se mimo jiné i autům. Vlastní a vlastnil spoustu zajímavých vozů. Například BMW M3, Ford Mustang GT či Mercedes GT AMG. Jeho nejzajímavějším vozem je však Toyota Supra MK4. Je to jeho youngtimer dovezený z Japonska, tudíž má volant na pravé straně. Pyšní se atmosférickým motorem s výkonem kolem 220 koní. MenT se ovšem netají tím, že v budoucnu plánuje přidat vozu turbo a tím výrazně zvýšit výkon.

Už pár týdnu je Supra v garáži a čeká se na jednu součástku, co se trochu zasekla v Holandsku ‍♂️ Všechno by mělo být snad brzy vyřešeno a příští týden se bude natáčet další díl Made in Japan! Nebojte, dali jsme si krátkou letní pauzu, ale v plné síle brzy pokračujeme. Díky @zonky.cz, že sponzorují naši sérii a my se můžeme soustředit na to, co nás baví #zonky #lidelidem #ad | @_pjubs_

7. srpna 2019 v 0:11, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:52

Adam Kajumi – BMW M2

Adam Kajumi je český influencer, video bloger a hudebník. Je považován za jednoho z největších českých tvůrců na TikToku. Také se netají svou slabostí pro rychlá auta, dříve vlastnil Chevrolet Camaro se zvýšeným výkonem a momentálně vlastní BMW M2.

Co říkáte na novou barvu? Děkuji @clu.detailing za skvěle odvedenou práci #wrap #bmw

5. července 2022 v 19:23, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 16:14

Andrew Tate - Bugatti Chiron Pur Sport

Andrew Tate je bývalý profesionální kickboxer a účastník reality show Big Brother. Využil toho k získání sledujících na sociálních sítích, kterým pak prodává kurzy životního koučování. Dnes již je za Facebooku, Instagramu, TikToku a YouTube zablokovaný, hlavně kvůli svým nenávistným a kontroverzním názorům. Tate vydělal díky sociálním sítím jmění, jehož část použil na koupi Bugatti. Konkrétně se jedná o Chiron Pur Sport o výkonu 1500 koní, je to vzácný a drahý sběratelský kousek.

Andrew Tate na Instagramu baví okázalým stylem života.

Manny Khoshbin - McLaren Speedtail

Pokud rádi sledujete automobilový obsah na YouTube, pravděpodobně jste narazili na Mannyho Khoshbina. Khoshbin je komerční realitní magnát, který se na svém kanálu YouTube rád pochlubí některými z aut, která si za ta léta koupil. Khoshbin má jednu z nejpůsobivějších sbírek automobilů na světě plnou vzácných drahokamů, jako je vlastní Pagani Huayra, několik Bugatti a mnoho dalších. Jedním z nich je i jeho McLaren Speedtail o výkonu 310 koní, který je jedním z nejrychlejších hybridů, které kdy byly vyrobeny.

The @mclaren Speedtail is most definitely designed with the best aerodynamics for top speed. Sleek design to cut through the wind like a fine knife doing 0-300Km in 12 seconds! Top speed over 250MPH which for hybrid is unreal. It is one of the longest supercars known to man with special carbon fiber specially having the center seat position to pilot this spaceship into the space with your gearshift buttons on ceiling above you gives you the closest feeling you’ll get to flying a fighter jet on wheels. Really was impressed and you’ll just have to wait I’ll 10/26/18 to see what talking about #Speedtail #mclaren

13. října 2018 v 1:51, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:58

Logan Paul - Polaris Slingshot

Logan Paul začal natáčet videa na platformu Vine asi před deseti lety. Aplikace sice z výsluní spadla, Paul dokázal využít své slávy a prosadil se i na YouTube, kde má miliony odběratelů. Díky sociálním sítím Paul vydělal miliony. I díky tomu si může dovolit být sběratelem aut. Mezi jeho nejzajímavější kousky patří tříkolový roadster Polaris Slingshot o výkonu 178 koní, což není nijak závratné číslo. Nelze však opomenout to, že tříkolka váží necelých osm set kilogramů, takže je výkon více než dostatečný.

bought dis

21. dubna 2019 v 20:23, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 15:59

David Dobrik - Ferrari 458 Spider

Než kontroverze ohledně obvinění ze sexuálního napadení donutily Davida Dobrika dát si pauzu, byl jedním z velmi úspěšných youtuberů. Měl téměř 20 milionů odběratelů. Dobrik vybudoval své YouTube impérium na divokých kaskadérských kouscích a praštěných žertech. Podle Forbesu Dobrik za rok vydělával až 15 milionů dolarů. Dobrik miluje auta, ale většinu z nich rozdává svým přátelům, spolupracovníkům a fanouškům. Pár si jich však nechává pro sebe. Klenotem jeho sbírky je Ferrari 458 Spider o výkonu 558 koní.

Iron Man and Pepper Potts love you 3000

1. listopadu 2019 v 23:42, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 16:00

Mr. Beast - Lamborghini Huracan Spyder

Když si Jimmy Donaldson alias Mr. Beast v roce 2012 založil kanál YouTube, nikdy by ho nenapadlo, že o deset let později bude mít více než 100 milionů odběratelů. Pokud bude pokračovat v růstu takovým tempem, mohl by překonat v počtu odběratelů takové hvězdy, jako je třeba Pewdiepie. Přestože Mr. Beast za léta tvorby rozdal miliony dolarů, nechává si dost na to, aby sobě a svým přátelům mohl kupovat sportovní vozy. Jedním z nejkřiklavějších aut v jeho sbírce je Lamborghini Huracan Spyder o výkonu 571 koní.

This photo would have been cool BUT THE SUN WOULDN’T LEAVE ME ALONE! (I also just uploaded and you should go watch!)

24. října 2020 v 22:00, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 16:02

Jake Paul - Rolls-Royce Phantom

Zatímco Logan Paul budoval svou online kariéru a vydělával miliony, jeho bratr Jake nezvládl jen sedět a přihlížet, jak se staršímu sourozenci daří. I on se dokázal na internetu poměrně rychle prosadit. Kromě svých výdělků na sociálních sítích se Jake také zúčastnil několika prominentních zápasů, kde vydělal miliony. Hodně z toho utratil za superauta, včetně Rolls-Royce Phantom, což je extrémně luxusní a drahý model. Jake o o tomto voze příliš nevyjadřoval. Kromě chvíle, kdy zapomněl, na které straně má nádrž. „Když máte tolik aut, nemůžete si pamatovat, kde má nádrž,“ poznamenal.

my real ride or die

10. března 2022 v 14:59, příspěvek archivován: 22. září 2022 v 16:25