Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Stardance | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Kdo vyhraje StarDance? Bookmakeři tipují Adamczykovou, Hradílek by byl zázrak

Taneční show StarDance od České televize se pomalu chýlí ke konci. Už zítra bude jasné, kdo se stane královnou či králem tanečního parketu v už dvanáctém ročníku populární televizní soutěže plné celebrit. Bookmakeři mají jasno. Kromě olympijské šampionky bude Eva Adamcyzková i šampionkou taneční.
  12:14

Už v sobotu se rozhodne o tom, kdo se stane králem či královnou parketu dvanáctého ročníku taneční show StarDance, kterou vysílá Česká televize. A fanoušci soutěže mají, zdá se, jasno o tom, kdo soutěž ovládne. Mnozí z nich totiž čekali napínavý finálový souboj mezi snowboardistkou Evou Adamcyzkovou a modelkou Ivou Kubelkovou. Po jejím vypadnutí tak většina z nich věří ve výhru olympijské šampionky.

A věří jí i bookmakeři. Bookmakeři Fortuny prakticky od začátku nejvíce věří právě Evě Adamczykové, která i v sobotu vstoupí na parket v pozici největší favoritky (1,45:1). Herečka Darija Pavlovičová je naopak jedním z příjemných překvapení ročníku, a právě ona bude pro populární snowboardistku v kursu 2,9:1 největší soupeřkou. Triumf kajakáře Vavřince Hradílka by se s ohledem na kurs 13:1 rovnal prvotřídní senzaci.

Nám se bude po StarDance tak moc stýskat! A vám?

#stardancexii #stardancecz #ceskatelevize

15. prosince 2023 v 9:05, příspěvek archivován: 15. prosince 2023 v 12:12

„O Evě Adamczykové už bylo řečeno mnohé, je jednoduše obdivuhodné, jakým způsobem se dokázala adaptovat na úplně jiný typ pohybu než ten, ve kterém je nejlepší na světě. Právem je největší favoritkou a mohu gratulovat těm, kteří si ji stihli vsadit v kursu 5:1. Před finále ale možná stojí za to trochu taktizovat,“ říká expert Fortuny Roman Kovařík.

Naráží tak na to, že by se možná mohlo vyplatit vsadit na mladou herečku. Tu totiž mnozí diváci před StarDance nikdy neviděli. Dariju Pavlovičovou řada lidí během soutěže teprve objevila. Její vstup na parket nebyl až taková pecka, jako u některých konkurentů a třeba 30. října byl na její výhru kurs 30:1. Postupem času se ale drobná dívka výrazně zlepšila a svým bezstarostným a upřímným projevem si získala řadu i fanoušků. Budou to divácké sympatie, které rozhodnou, obě dámy tančí parádně. Evu znají a mají rádi všichni, pro Dariju zase hraje neokoukanost. Finále není až tak jasné, jak se zdá, pokud by vyhrála Pavlovičová, vůbec by mě to nepřekvapilo,“ dodává Kovařík.

Ve finále, kam se dostala trojice zmíněných celebrit, se na parketu objeví i všechny ostatní páry, které už letos vypadly.