Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Youtuber Stay12 | foto: Instagram.com

Youtuber Stay12 vydal další song. Utahuje si zejména z Kajumiho a Ladušky

Youtuber Stay12 rád reaguje na českou influencerskou scénu. V oblibě má především reakce na Adama Kajumiho. Nyní vydal novou píseň, ve které mluví nejen o Kajumim, ale také o influencerce Ladušce, nebo youtuberce Natyle.
  18:00

Youtuber Stay12, vlastním jménem Honza Kukal, vydal hudební singl „Já Posrar“. Ke skladbě také natočil videoklip, který měl za první den přes 100 tisíc zhlédnutí. Jakožto člověk, který točí reakční videa na novinky české influencerské scény, si Stay i v tomto videu několikrát rýpl do influencerů. Hned v úvodu je záběr, ve kterém Stay vylézá z Tesly a doprovází to slovy „Dneska to bude novej bengr, Adam Kajumi“. Tím naráží na první hudební videoklip influencera Adama Kajumiho „Všechno je alright“, který byl svého času obrovsky kritizovaný, kvůli kvalitě textu, drahému oblečení ve videoklipu, které ale nebylo jeho a také obecně kvůli Kajumiho osobě. Stay se několikrát nechal slyšet, že Kajumi je jeho oblíbenec a natočil na něj bezpočet reakcí.

Nikdy bych nečekal, že se zrovna já dostanu na takovou akci. Děkuji a gratuluji‼️

9. března 2023 v 16:46, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 15:17

V první sloce Stay zmiňuje kauzu youtuberky Natyly, která podvedla svého přítele Daniela Abrahama. Stay právě této vztahové kauze věnoval několik předchozích videí. Větou „Natyla ti vezme boye jak Lada Tedíka“ naráží také na influencerku Ladušku, kterou proslavila reality show Like House a na kauzu s jejím psem Teddym. Laduška se totiž údajně o psa několik let nestarala a vzala si ho zpět jen proto, aby se mohla zúčastnit reality show Like Haf.

Druhá sloka je opět věnovaná Kajumimu. Stay v ní opět zmínil Kajumiho první skladbu Všechno je alright a pustil se do něj, že už nikdy nezažije pořádný zájem o jeho osobu. Hodně se totiž mluví o tom, že o Kajumiho postupně lidé ztrácí zájem a už se o něm nemluví tolik jako předtím. Stay také zmínil svou předchozí skladbu, která byla parodií na Kajumiho singl „Žít svůj sen“.

Já jak svině:

13. prosince 2022 v 21:23, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 15:17

Stay totiž použil stejnou melodii jako Kajumi a jeho větu „Chci jenom žít svůj sen“ nahradil větou „Chci jenom peníze“. V parodii na Kajumiho zpívá o tom, jak okrádá děti na TikToku. Stay několikrát zmiňoval, že se mu nelíbí, že Kajumi při svém živém vysílání tahá ze sledujících peníze, pod záminkou, že se díky tomu dostanou do popředí v žebříčcích nejvýnosnějších streamů. Podle Staye jde totiž Kajumimu pouze o to, aby vydělal peníze a ostatní jde stranou. To také ve své skladbě zmiňuje.

Také mluví o průšvihu, který Kajumi udělal v období covidové pandemie. Tehdy se totiž navzdory zákazům vydal spolu se svými přáteli do restaurace na svíčkovou. Někdo ho přitom navíc vyfotil a Kajumi se bránil, že se jedná o období, kdy ještě zákaz neplatil. Celá kauza zašla dokonce tak daleko, že Kajumi vyhrožoval Stayovi tím, že na něj pošle právníky.

we did it gamers
: @_pjubs_

14. září 2022 v 15:19, příspěvek archivován: 24. března 2023 v 15:18

Především i právě kvůli této reakci ze strany Kajumiho se Stay velmi baví, když o něm může udělat reakční video, nebo o něm rovnou nahrát píseň. Zajímavé také je, že parodie od Staye má dnes 782 tisíc zhlédnutí, zatímco originál od Kajumiho pouze 276 tisíc zhlédnutí. Stay se však setkal s velkou chválou i díky jeho poslední skladbě, kde mu do komentářů chodí samé pochvaly. „Stay se tímto songem dostal na vrchol své kariéry. Legendární,“ píše jeden z uživatelů YouTube pod video. O Stayovy skladby je opravdu velký zájem takže je velmi pravděpodobné, že se za nějaký čas objeví nová.

Témata: Adam Kajumi