Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Lidé si na sítích utahují ze Stephena Hawkinga. | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Lidé si na sítích utahují ze Stephena Hawkinga. Účastnil se sexuálních orgií s nezletilými?

Účastnil se Stephen Hawking sexuálních orgií s nezletilými? Slavný fyzik se objevil na seznamu těch, kteří byli v kontaktu s delikventem Jeffreym Epsteinem. Jak je tomu zvykem, černý humor a utahování si ze závažných věcí je na sítích terno. Lidé si tak na internetu momentálně ve velkém utahují z Hawkingova hendikepu a pobytu na záhadném ostrově.
  18:00

Ve středu 3. ledna byl zveřejněn nový spis ohledně žaloby podané na Ghislaine Maxwell, bývalou partnerku a spolupracovnici známého zesnulého sexuálního delikventa a obchodníka Jeffreyho Epsteina. Z něj vyplývá, že měl být Epstein s Maxwell v kontaktu s nemálo celebritami, které si zvali na svůj ostrov, kde mělo docházet k sexuálnímu obtěžování nezletilých dívek. Na seznamu se pro překvapení všech objevil i celosvětově známý, již zesnulý fyzik Stephen Hawking. Ten se podle výpovědi jedné z obětí měl dokonce účastnit sexuálních orgií s nezletilými.

Ačkoliv není na sto procent potvrzeno, že se Hawking skutečně něčeho takového dopustil, uživatelé na internetu už mají jasno. Sítě velice rychle zaplavila videa, ve kterých si lidé utahují z Hawkingova pobytu na Epsteinově ostrově. Většina z nich je téměř vždy na stejné brdo. Zaměřují se na Hawkingův hendikep, kdy byl po celý život schopný pohybovat se pouze na speciálním invalidním vozíku. Pointa videí je tedy taková, že když se na ostrov dostal, nohy se mu uzdravily a šel si užívat s nezletilými děvčaty.

Černý humor některých uživatelů je často velice neúprosný a ostrý. Zdá se, jak kdyby na převážně X (bývalém Twitteru) bylo povoleno téměř vše. Někteří se svým humorem zachází až příliš daleko. „Buďme k sobě upřímní. Jestli vás znásilní Stephen Hawking, tak je to vaše chyba,“ píše jeden uživatel na X. „Ne asi, stačilo od něj ustoupit tři kroky a jste v pohodě,“ reaguje na zmíněný příspěvek jiná uživatelka.

Utahovat si ze znásilňování dětí, je už podle jiných lidí černý humor, který jde daleko za hranu. „Chlape, co je to s tebou? Skutečné děti byly zneužívány na tom ostrově, ty zvrácený zm*de,“ reaguje na výše zmíněný příspěvek jeden uživatel. „Posmívat se dětem za to, že se staly obětí sexuálního napadení jen pro twitterové retweety a lajky, je pravděpodobně to nejvíce ponižující, co můžete udělat pro získání pozornosti,“ píše další.

Většina si však neutahuje konkrétně ze zneužitých dětí, ale hlavně z Hawkinga. Lidé na sítích často poukazují na to, jak známý americký seriál Simpsonovi předpovídá budoucnost. I tentokrát se na sítích začala šířit scéna z jednoho dílu, která podle mnoha uživatelů poukazuje na aktuální kauzu ohledně Hawkinga. Jde v ní vidět právě Hawking, jak jakousi robotickou rukou uchopí jednu z hlavních postav Lízu a odletí s ní pryč ze scény. „Simpsonovi a South Park musí mít nějakou krystalovou kouli a nebo prostě znají někoho, kdo zná někoho,“ komentuje na X jeden uživatel.

Co je pravdy na tom, že se Hawking takových orgií účastnil, zatím není jisté. Objevila se však emailová komunikace, ve které píše Epstein Maxwellové, aby nabídla peníze přátelům jedné ze svědkyň, aby vypovídali pro jeho prospěch.