Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Steven Gash natočil videoklip s Jakem Paulem | foto: instagram.com

Čech si splnil sen. Seznámil se s Jakem Paulem a natočil s ním i videoklip

Steven Gash, vlastním jménem Štěpán Šrámek, to dokázal. Setkal se s youtuberem Jakem Paulem, který mu podepsal papírového Jona Mariánka a dokonce s ním i natočil hudební videoklip. Videoklip má za krátkou dobu obrovský počet zhlédnutí a lidé si ho velmi chválí. Šrámek ale stále lidem motá hlavu, protože propaguje tajemné symboly Kazmy.
  18:10

Štěpán Šrámek alias Steven Gash si splnil svůj sen. Díky youtuberovi Jonu Mariánkovi se totiž potkal se světoznámým youtuberem Jakem Paulem, který je zároveň Mariánkovým nejlepším kamarádem. Šrámek tak ukončil několikaměsíční práci, kdy jezdil za různými influencery a nechal si od nich podepsat papírovou postavu Mariánka v životní velikosti. Šrámek ale nezůstal pouze u podpisů. S Paulem totiž dokonce natočil hudební videoklip, který má obrovskou sledovanost.

Šrámek se stal výhercem soutěže „Jedu za Jonem do Ameriky“. S Mariánkem si velmi sedl a to dokonce natolik, že se ho youtuber rozhodl pozvat do USA znovu. Šrámek si už dříve vytvořil seznam přání, které by si chtěl splnit. Má totiž nemocné srdce a za necelé dva roky ho čeká nebezpečný zákrok, který ho prý může stát život. Mariánek se proto rozhodl, že Šrámkovi splní některá přání z jeho seznamu a natočili spolu druhou sérii videí, ve kterých Mariánek Šrámkovi ukázal, jak vypadá „americký sen“.

V závěru celé série se Šrámek seznámil se slavným youtuberem Jakem Paulem, který momentálně trénuje v Portoriku na boxerský zápas s bývalým MMA zápasníkem Natem Diazem. Šrámek byl z jejich setkání neuvěřitelně nadšený. Z počátku byl pochopitelně nervozní a navíc neumí příliš dobře anglicky, takže se často do situace, kdy nevěděl, co má Paulovi odpovědět. Paulovi ale Šrámek přivezl několik dárků a mezi nimi byly také bonbóny Hašlerky a Slavia, které Paulovi ani trochu nechutnaly.

Z čeho měl ale Paul obrovskou radost, byl prstýnek, na kterém byl miniaturní krajíc chleba. „Chleba“ je totiž Paulovo oblíbené české slovo a v podstatě v každém videu, které natáčel s Mariánkem, ho s radostí vykřikoval. Paul se na závěr podepsal Šrámkovi na papírovou postavu Mariánka a bylo vidět, že Šrámek je z toho opravdu dojatý. „Je to úžasný, kámo. Vzal jsi tu příležitost a dělal jsi videa, dostal si se do toho, byl jsi kreativní a Jon měl štěstí, že si tě všiml. Jedna věc se odvíjí od druhé a potom je to super cool,“ pochválil Paul Šrámka.

Nikdo ale nečekal, že se Paul rozhodne udělat pro Šrámka ještě jednu věc. Společně totiž nahráli skladbu s tématickým názvem „Chleba“ a k ní rovnou také natočili videoklip. Ve videoklipu se spolu projíždějí v golfovém vozítku po Portoriku. Skladba, kterou spolu Šrámek a Paul nahráli na YouTube, má za jediný den přes 440 tisíc zhlédnutí a lidé si ji neuvěřitelně chválí. „Nikdy jsem nečekal, že bude Jake Paul zpívat v české písničce,“ okomentoval video jeden z uživatelů na YouTube.

Šrámek si díky svému přátelství s Mariánkem získal obrovskou pozornost a zároveň také obrovské množství nových sledujících. V současné době ho na Instagramu sleduje přes 73 tisíc uživatelů a na YouTube má necelých 52 tisíc odběratelů. Všem svým sledujícím ale zamotal hlavu tím, když ve videích s Mariánkem neustále ukazoval tajemný symbol, který používá bavič Kamil „Kazma“ Bartošek. Na Šrámkově Instagramu se navíc nově objevily fotky, na kterých je spolu s tiktokerem Janem Hejlem u Bartoškova záhadného monumentu.

„Je úplně jasné, že Steven je zapletený do něčeho s Kazmou. Už jen s těmi podpisy a do toho tyhle neustálé indície,“ okomentoval fotku jeden uživatel na Instagramu. Šrámek se ale zatím nijak nevyjádřil k tomu, proč neustálé propaguje Bartoškův tajemný symbol. Možná je opravdu zapojený do tajného projektu, to se ale všichni dozvíme až 17. srpna, kdy se má konat premiéra filmu Onemanshow: The Movie.