Středa 1. května 2024, Svátek práce

Streamer Opat | foto: Antiyoutuber.cz

Co se stalo s Opatem04? Na videích nemá ani 10 tisíc zhlédnutí, žádá o zpětnou vazbu

Co se stalo s populárním streamerem Opatem04? Na YouTube videa stále zveřejňuje, sledovanost je u nich však extrémně nízká. Podle některých sledujících nastala u jeho tvorby spíše negativní změna, co se týče zajímavosti. Zaměřuje se na jednu hru a sledující to nebaví. Momentálně tak požádal fanoušky o zpětnou vazbu.
  16:00

Životní a kariérní cesta streamera Opata04, vlastním jménem Dana Suchomela, je velice pestrá a zajímavá. Za posledních několik let si prošel mnoha jak smutnými, tak i šťastnými momenty. Několikrát byl jak na YouTube, tak ale i hlavně na streamovací platformě Twitch zabanován, a to za většinou poněkud banální věci. V poslední době mu však klesá sledovanost. Aktivní už moc není ani na svém druhém kanále, kde se zaměřuje hlavně na zahraniční publikum a hazard.

dovolená v česku✨
sdílej svou oblíbenou fotku
1) cosplay na terku
2)
3) ja a kubav pajzlu
4) nový hérkat
5) skincare
6) 2
7) princezna z ústí
8) chill
9) Evžen
10) no niic

13. března 2023 v 16:24, příspěvek archivován: 16. října 2023 v 14:18

Opatova tvorba se v poslední době mění a uživatelé z toho nejsou dvakrát nadšení. Chybí jim prý starý Opat. „Jako promiň, ale poslouchat tě poslední dobou mě strašně bolí. Nedokážu být v klidu u tvých videí jako kdysi,“ komentuje jedno z jeho posledních videí jeden uživatel. I samotný Opat si uvědomuje, že zřejmě není vše v pořádku. „Čau, tohle bude bolet. Proč si myslíte, že umírám jako streamer? Chci kritiku. Pokusím se zahodit ego a vzít si to k srdci a třeba i něco zlepšit. Nejsem už tak vtipný, zajímavý, divoký? Nehraju tak dobře? Streamuji málo?“ ptá se Opat svých sledujících na platformě X.

Podle velikého množství sledujících to je proto, že se zaměřuje už téměř jen na hraní hry League of Legends. „Osobně už na streamy nechodím, protože tam nejede nic jiného než lolko. Zkus hrát kromě lolka jiné hry,“ komentuje jeho příspěvek jeden uživatel. Tato hra baví podle komentářů čím dál méně lidí, což je jeden z důvodů, proč má Opat daleko menší sledovanost. „Máš jednu hru, kterou streamuješ, nejsi rozmanitý, publikum stárne a je to furt dokola to stejné. I když jsi frajer a mám tě rád a vyrůstal jsem s tebou, už to není to stejné kontroverzní, ulítlé děcko,“ píše další.

Podle mnoha sledujících se změnila jen jeho tvorba, Opat ne. Nemálo z nich píše, že ho mají stále rádi, ale je čas něco udělat, jinak na něj všichni zapomenou. Komentují také například to, že by měl více spolupracovat s ostatními streamery. Opat si tak vzal zpětnou vazbu k srdci a hned v ten stejný den na ni v dalším příspěvku zareagoval. Uvědomuje si, že už to není to, co to bývalo. „Je pravda, že jsem dříve o dost více času trávil pokecem. Většinou jsem se na internetu koukal na náhodné sra*ky. Rád bych řekl, že tohle mě fakt bavilo a vím, že i diváky a dělal bych to častěji,“ píše v příspěvku.

Na druhou stranu to však už nedělá a dělat nechce, jelikož se prý bojí. „Cítím se, jak kdyby někdo vedle mě stál s puškou u hlavy. Stačí jedna sekunda, čtyř pixelový obrázek a je konec,“ vysvětluje. Většina jeho banů byla prý právě z té doby, kdy jen brouzdal internetem a povídal si s fanoušky. S ostatními streamery nespolupracuje, jelikož mezi nimi prý nemá kamarády. „Bohužel Jirkos (pozn. red.: český streamer) se kterým jsem dělal nejradši brikule, už není můj kámoš a nikoho dalšího takového nemám. Odmala jsem byl kámoš jen s ním. Trávil jsem s ním všechen čas, ať už v reálu, nebo u počítače,“ vysvětluje.

Zpětnou vazbu si prý bere k srdci a chce si ještě vše promyslet. Poslední video na svém hlavním YouTube kanále vydal ještě v ten den, co se k aktuální situaci vyjádřil, a to opět ze hry League of Legends.

V poslední době se snaží zřejmě soustředit převážně na sebe. Chodí prý do posilovny, na procházky, kvalitně si vaří a snaží se dodržovat zdravý spánkový režim. Často se v jeho videích ukáže i jeho partnerka, pocházející z Francie. S tou je zdá se velice šťastný.

Témata: Opat04