Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Nejšílenější streamer Mellstroy: Hlavu modelky omlátil o stůl, nyní je na seznamu hledaných Ruskem

Nejšílenějšího streamera hledá ruské ministerstvo vnitra. Mellstroy je známý svým agresivním a výbušným chováním, kdy na streamech obtěžuje své hosty, napadá je nebo se obnažuje. Jedné modelce dokonce omlátil hlavu o stůl a hodil ji přes pokoj. Rozdává miliony dolarů a zná se se světovými celebritami.
  13:04

Byl to on, kdo odstartoval takzvané „trash“ streamy v Rusku. Populární Mellstroy, pocházející z Běloruska, má zdánlivě superschopnost úspěšně unikat před zákonem. Za své působení na sociálních sítích se musel několikrát přestěhovat do cizí země, protože po něm šla tamní vláda. Vše začalo tím, že odmítl jít na povinnou vojenskou službu. Utekl ze své rodné země do Ruska, kde nějakou dobu pobýval. I tam si na něj však místní vláda došlápla a rozhodla se ho deportovat zpět do Běloruska. V té době si už Mellstroy užíval luxusní život v Dubaji.

Po přestěhování do Ruska se jeho streamy rapidně změnily. Začal být ke svým hostům stále agresivnější a některé dokonce napadal. Jeho nejkontroverznější kauza se odehrála, když si na stream pozval jednu známou ruskou modelku. Ta si byla vědoma, že Mellstroy není nejostřejší tužka v penále, a často si z něj na streamu utahovala. Po určité době streamerovi ruply nervy, modelku chytil pod krkem a chvíli s ní cloumal a nadával jí. Následně ji chytil za hlavu a silně s ní začal mlátit o stůl. Poté ji prudce hodil zpátky na křeslo, ze kterého ji následně zvedl a srazil mimo záběr kamery.

Zdálo se, že mu tento incident definitivně pohřbil kariéru streamera. Na všech sociálních sítích byl v té době zablokován. Ačkoliv se snažil oživit svoji kariéru tím, že si zakládal nové účty, i o ty po nějaké době přišel. V té době se také rozhodl opustit Rusko. Kvůli incidentu s modelkou byl pod silným drobnohledem médií. Právě v té době měl být deportován zpět do Běloruska kvůli nenastoupení povinné vojenské služby, a tak se rozhodl přestěhovat do Dubaje. Streamovat začal až na platformě Kick, která je vůči kontroverzním tvůrcům poměrně tolerantní.

V Dubaji pobýval v luxusním hotelu, ve kterém údajně platil za jednu jedinou noc deset tisíc dolarů. Peněz má Mellstroy bezpochyby hodně. Ta samá modelka, kterou na streamu napadl, se o nějakou dobu později u něj dokonce opět objevila. Všem sledujícím je jasné, že jí za to zaplatil zřejmě pěknou sumu. Mellstroy také velice rád obdarovává své sledující. Oznámil, že každému, kdo na sítích vytvoří video s ním, ať už záznam z jeho streamu nebo nějaký humorný meme a dosáhne milionu zhlédnutí, zaplatí mu dvě stě dolarů. To ho údajně měsíčně stojí až jeden milion dolarů.

Peníze rozhazuje všemi směry. Jednou dokonce poslal tři sta tisíc dolarů slavnému streamerovi z USA, vystupujícímu na sítích pod přezdívkou IShowSpeed, jen za to, že ho začal sledovat na Instagramu. Do videa ho dokonce pozdravil i youtuber MrBeast, fotbalista Kylian Mbappé nebo prezident Litvy Gitanas Nausėda. Nabídl také například půl milionu dolarů tomu, kdo vynese jeho fotku na vrchol Mount Everestu.

Nyní se zdá, že je opět ve velkých problémech. Podle ruských médií byl zařazen na seznam hledaných. Na tomto seznamu se objevil už v únoru tohoto roku na žádost Běloruska kvůli nenastoupení na vojenskou službu, ale později z něj zmizel. Proč se tam objevil znovu, zatím není jasné.