Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

GinoMachino | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Historický úspěch: Streamer porazil všechny bosse ze hry Elden Ring bez jediného zásahu

Hra Elden Ring od studia FromSoftware je na trhu teprve od letošního února. Je obtížná a mnohým hráčům se nedaří ji vůbec dohrát. Streamerovi GinoMachino se teď povedl ale neobvyklý kousek. Hru dohrál, aniž by dostal jediný zásah.
  9:22

Hra Elden Ring je známá tím, že není zrovna lehké ji dohrát. Ještě obtížnější je hru přežít tak, aby hráč nedostal ani jeden zásah. To se dlouho nepovedlo nikomu, až nyní streamerovi, který vystupuje pod přezdívkou GinoMachino. Porazil všech 165 bossů a zásah nedostal ani jeden.

V komunitě gamerů jde o poměrně velký úspěch. Mnoho bossů má několik fází a porazit je dá zabrat i zkušeným hráčům. Streamer pokořil všech 165 bossů v jednom pokusu. Celé mu to zabralo devět hodin a dvaadvacet minut. Celé hraní samozřejmě natáčel a vysílal živě, záznam má uložená na svém Twitch kanále.

Úspěch ale nepřišel jen tak náhodou, celé plánování streamerovi zabralo prý přes dva měsíce. Důležité dle něj bylo si hlavně uvědomit, že se doopravdy jedná o takzvaný „No hit run“, tedy, že by stačilo malé škrábnutí od jednoho z protivníků kdykoliv v průběhu hry a streamer by musel začít vše od začátku.

V momentu, když Gino porazil posledního bosse byl očividně nadšený. Není to ale jeho první zajímavý úspěch v této hře. Gino totiž dříve prošel hrou bez zbraní a ve všech zápasech používal pouze pěsti. Díky obtížnosti některých bossů mu trvalo je porazit klidně až pět hodin.

Kreativitě se ovšem očividně v této hře meze nekladou. Streamerka MissMikkaa dohrála hru pouze na taneční podložce. Další hráč například upravil herní ovladač z dětské hry, aby fungoval na počítači a hrál s ním Elden Ring.