Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Streamer XQC | foto: Antiyoutuber.cz

Slavný streamer ukázal, co se děje mimo kameru. Žije obklopený odpadky

Slavný streamer Félix Lengyel, známý spíše jako xQc, díky sociálním sítím hodně zbohatl. Na sítích má miliony sledujících a je mezi nimi velmi oblíbený. Nyní však znechutil nejednoho z nich. Ukázal totiž, co se skrývá za kamerou. Zřejmě doma nemá koš a odpadky pohazuje po bytě.
  13:40

Lehce bizarní streamer Félix Lengyel, známý pod přezdívkou xQc, pobuřuje rodiče svých sledujících. Ti ho však milují. Jeho streamy jsou plné akce a vtipných momentů. Někdy však provádí věci, které jsou i na hraně zákona. Přiznal se také, jak ho jeho láska k hazardním hrám vyšla na miliony dolarů. Nyní ukázal, jak velký bordelář je. Úklid a hygiena mu zřejmě nic neříká. Na stole se mu povalují lahve od energetických nápojů a zem je posetá různými krabičkami od jídla a jinými odpadky.

Lengyel, kterého mnozí považují za krále streamů, přišel kvůli své lásce k hazardním hrám o miliony. Není to však jediná neřest, kvůli které tratil finance. Sledujícím na streamu jednou svěřil, že mu někdo z bankovní karty ukradl peníze. Nesvěřil se však o kolik peněz šlo, či odkud byly tyto zvláštní transakce provedeny. Nakonec však i rozhořčeným fanouškům v chatu vzkázal, že i když ho to naštvalo, tak se nejedná o vesmírné částky, které by ho zruinovaly. Kartu má již zabezpečenou a vše by mělo být prý v pořádku.

Nyní však ukázal další z jeho neřestí, která je nechutná. Jeho hygienické návyky jsou zřejmě na bodu mrazu. To celé vyšlo na povrch, když ho lidé na streamu vyzvali, aby jim ukázal svůj stůl a pokoj. Tušili zřejmě, že tam bude nepořádek a měli pravdu. Na stole se mu válí hrníčky od kafe, lahve od energetických nápojů a rozkousané jídlo.

To ale není vše. Zřejmě doma nemá koš a tak odpadky tak zkrátka hází po zemi. Stůl se mu totiž už prý tolik plní odpadky, že to prostě jednoduše odhodí na podlahu. „Jako ten bordel na zemi je špatný, ale není to zas taková hrůza,“ říká Lengyel, podle kterého je stav jeho pokoje zatím docela v pořádku.

Problém je však to, že odpadky neuklidí ani po ukončení streamu. Hnijí tam zřejmě klidně i několik dnů. Z toho vzniká tak další problém, a to zápach. Sám se přiznal, že to u něj nevoní zrovna vábně. „Pod nohama mám takovou krustu, která divně smrdí. Není to ale tak hrozný, kdyby bylo, tak to řeším,“ říká Lengyel fanouškům o tom, jak to u něj doma smrdí.

Podle jeho sledujících je to celé nechutné a utahují si z něj. Osočují ho také z toho, že tím podporuje klasické vyobrazování stereotypního streamera. „Je ti sedmadvacet a neumíš si po sobě ani uklidit. Měl by ses chovat dospěle a ne jak nevyspělý teenager,“ naráží na něj fanoušci. On je se svým stylem života však zřejmě spokojen a vypadá to, že zatím nic měnit nechce. Koš by si ale tento milionář zřejmě dovolit mohl.