Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Influencerka Sugar Denny si dává od pořádání večírků pauzu | foto: instagram.com/kourilkovadenisa

Sugar Denny v Clashi? Le Sy potvrdil, že s ní řeší možný zápas, možná je to celé však vtip

Populární duo Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka opět překvapilo. Společně zašli do posilovny, kde si zatrénovali. Mnozí tak začali uvažovat nad tím, že se připravují na další galavečer Clash of the Stars. Šéf organizace Tomáš Lynh Le Sy promluvil o tom, že pro ni hledají soupeřku. Kuběnka se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že organizace netuší, co se děje.
  9:10

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží a lidé už začínají spekulovat nad tím, jaké hvězdy se proti sobě v kleci postaví. Už delší dobu se fanoušci snaží co to jde přemluvit známou influencerku Denisu Kouřílkovou alias Sugar Denny, aby si to s někým rozdala. Většina doufala, že se objeví už na minulém galavečeru proti Satnady. Tam zápasil totiž také její dobrý kamarád Tadeáš Kuběnka. Ten svůj zápas vyhrál, a tak může nyní Sugar Denny říct, jak na to.

Jeho zápas byl jeden z nejočekávanějších z celého galavečera. Do klece se postavil proti Danielu Holomkovi, kterého porazil podle mnohých fanoušků velice bizarním způsobem. Jelikož jeho protivník zřejmě neznal pravidla, zápas byl ukončen a vítězem se tak stal Kuběnka. Celá jeho účast v Clashi byla dosti ikonická a zajímavá. Při vstupu do klece předvedl jeho zcela nový song, přičemž celé vystoupení doprovázelo uskupení několika tančících roztleskávaček. Podle jeho slov se zdá, že jeho působení v organizaci končí, a tak je na čase, aby předal pomyslné žezlo zápasníka někomu jinému.

Nejvíce by se podle fanoušků nabízela jeho dobrá kamarádka Sugar Denny. O její účasti mluvilo i vtipkovalo mnoho známých osobností českého internetu, jako například kulturista Jakub Enžl. Ten se ve vtipu svěřil, že by si to s ní v kleci klidně rozdal. Podle něj jsou totiž zřejmě stejná váhová kategorie. Samotná Danny se však k zápasnické kariéře moc nehlásí. Pro redakci Antiyoutuber.cz se svěřila, že by do zápasu šla jen za enormní odměnu. Pod milion korun by prý nešla, jelikož si takové peníze je prý schopná vydělat sama.

Chtěli byste vidět @kourilkovadenisa v kleci? Sleduj nás živě pouze na clashofthestars.tv

10. června 2023 v 18:57, příspěvek archivován: 27. července 2023 v 14:32

Podle nových informací se však zdá, že se její účast v Clashi pomalu rýsuje. Jestli se vše povede a do zápasu nastoupí, rozhodně to nebude na nadcházejícím galavečeru, řekl pro Antiyoutuber.cz Le Sy. Odtajnil ale, že jsou s Denny v kontaktu a hledají pro ni adekvátní protivnici. „Jsme s ní v kontaktu a řešíme zápas. Nějaké nápady na soupeřky jsou, ale nic konkrétního není domluvené. Zatím to je jen v úrovni návrhů a nějakých nápadů,“ říká Le Sy.

K její účasti se vyjádřil i pro CNN Prima News, kde odtajnil jejího možného trenéra. „Viděli jsme nedávno Denny na tréninku s Tadeášem Kuběnkou, který je zřejmě jejím trenérem a vypadá to, že se připravuje na zápas v Clash of the Stars,“ říká Le Sy. Pod příspěvek na Instagramu do komentářů napsal dokonce i Kuběnka, že tuto informaci jako trenér potvrzuje. Zdá se však, že mnoho uživatelů tomu nevěří a myslí si, že je to celé jen jeden veliký prank.

Pro Antiyoutuber.cz se k tomu vyjádřil i Tadeáš Kuběnka. Podle informací, které redakci sdělil se zdá, že to s Denny berou jako pouze vtip, kterého se organizace chytla. Napálili Clash? „Oni vůbec neví, co se děje. Reálně nikdo z Clashe. My jen občas dáme ze srandy nějaké srandy na stories a oni se toho chytají,“ říká Kuběnka. „Ale jako nikdo z Clashe neví, jestli si děláme p*del, nebo ne,“ doplnil. Řekl také, že se zřejmě lehce jedná o tak zvaný „public stunt“, neboli přivolání pozornosti publika.

K O N T R O V E R Z N Í podcast aka nejlepší podcast v sluneční soustavě, už dnes v 19:00 na youtube a celá verze na herohero!

2. října 2022 v 14:40, příspěvek archivován: 27. července 2023 v 14:34

Zatím je tedy pouze otázkou a velikou záhadou, jestli Danny do zápasu v Clashi nastoupí. Rozhodně by to byl zápas, který by si podle mnohých uživatelů na sítích zasloužil O2 arenu. Spekuluje se totiž o tom, že se další galavečer nebude konat v Praze, ale v Ostravě. Možná také proto si chce organizace se zápasem Denny počkat až na Prahu a větší halu.