Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Sugar Denny | foto: Instagram

Sugar Denny má kopírku. Valentýna jí volá a chce být jako ona

Nový den, nové drama. Tentokrát nám ho přináší Sugar Denny alias Denisa Kouřílková. Tedy… spíše její dvojnice. Valentýna si přeje být jako mladá influencerka. Obléká se stejně, používá stejné výrazy, make-up a touží po slávě. Mají i podobný typ postavy. I když to vypadá, že Denny považuje za svůj vzor, její chování tomu neodpovídá.
  13:00

Urážky, nadávky a obtěžování Denisy i jejích přátel, to je na denním pořádku Valentýny. Hvězda sociálních sítí do teď nevěděla, o koho se jedná, protože jí všechna sdělení chodila anonymně. Nyní to konečně zjistila. „Musím vám říct, že ti největší hateři jsou mnou posedlí. Tahle borka si myslí, že je já,“ sdělila Kouřílková. „To, že máš černé vlasy a jsi tlustá neznamená, že jsi já,“ dodala.

Mladá rádoby dvojnice se začala bavit s bývalou kamarádkou své „ikony“ a společně se do ní naváží. Jejich přátelství ale skončilo stejně rychle jako začalo. Tak se přesunula na další metu. Toužila po seznámení se Sugar Denny. Hvězda Youtube ji ale rychle odpálkovala. Tím Valentýna nepřestala. „Ona vypisuje mým kamarádkám a zjišťuje o mně věci. Neustále se na mě ptá a chce se se mnou setkat,“ tvrdí Kouřílková.

Obtěžování influencerky se neustále stupňuje. Stalkerka jí volá pravidelně a často, ještě k tomu pod anonymním číslem. Uráží jí, že je tlustá a naváží se do ní. „Ta borka je reálně dvakrát větší než já. Proč mi nadáváš, že jsem tlustá? Ještě mému kamarádovi Patrikovi nadává, že je buzerant, prostě homofobní ho*na,“ rozčiluje se Denisa. Aby agresorka nezjistila nové informace o svém vzoru až po správním či soudním řízení. Podle zákona hrozí za stalkerství odnětí svobody až jeden rok.

Na stories svého soukromého Instagramu Denny sdílela záznam streamu její obdivovatelky. Opět dostává na svůj účet mnoho urážek.

Témata: Sugar Denny