Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Sugar Denny | foto: Instagram

Doufám, že to je naposled, co musím uklízet, napsala Sugar Denny. Schytává kritiku

Denisa Kouřílková, známá hlavně jako Sugar Denny, schytala mnoho nadávek za své nedávné story na Instagramu. Napsala totiž, že už nikdy nechce uklízet a žádá své sledující o tipy na dobrou uklízečku. Lidé na Twitteru ji za to nadávají a naváží se do její hmotnosti.
  11:15

Influencerka, podnikatelka a internetová osobnost Denisa Kouřílková alias Sugar Denny je oblíbeným terčem kritiky lidí na Twitteru. Často a rádi komentují její tělesnou hmotnost, ať už udělá cokoliv. Nezapomněli na ni ani nyní, kdy prohlásila, že už nikdy nechce uklízet.

Sugar Denny už nebaví uklízet svůj vlastní byt, a tak se ve středu 28. prosince rozhodla pomocí svého příběhu na Instagramu požádat sledující, zda by ji doporučili spolehlivou uklízečku. Měla by být z Brna, mít ráda kočky a zvládat základní uklízecí práce v domácnosti.

„Máte někdo tip na nějakou paní na uklízení? Byla bych ráda, kdyby toto bylo naposled, kdy musím uklízet, tak jestli byste mi někoho doporučili. Potřebovala bych, aby přišla jednou týdně a povysávala, poumývala zem, vytřela prach, vyčistila koupelnu, záchod a linku. Plus musí být kočičky friendly, jelikož je tu budu mít,“ napsala influencerka na Instagramu.

Místo toho, aby ji někdo někoho doporučil, sledující se do ní začali navážet, a to jak v odpovědích na story, tak zejména na Twitteru. Na platformě, vlastněné Elonem Muskem, se lidé rozdělili na dvě strany, jedna ji kritizuje a vysmívá se jí, druhá se ji naopak zastává a obhajuje její rozhodnutí najít si uklízečku.

„Sugar Denisa je až tak líná po sobě uklízet, že hledá uklízečku, to už je moc,“ zaznívá v příspěvku Dominika Fišera na Twitteru, jež rozjel všechny debaty. Má téměř 200 tisíc zobrazení, stovky lajků a desítky komentářů. Autorovi přijde absurdní, že si influencerka zve uklízečku do tak malého bytu.

Pod příspěvkem se strhly desítky hate komentářů, které se kromě jejího rozhodnutí najít si uklízečku, navážejí zejména do její postavy. „Tak ona to musí být dřina, protože jak si klekne, tak se jí pupek vyvalí na zem,“ stojí v jednom z komentářů. „Frajerka se určitě neohne přes pupek,“ napsal další uživatel Twitteru.

Našlo se ale i mnoho lidí, kteří se Kouřílkové zastávali i přes to, že ji běžně nemají zrovna v oblibě. „Cukrdenču můžu a rád kritizuju asi za milion věcí, ale co je divnýho na tom najmout si uklízečku? Příště můžeš nadávat třeba lidem, co jezdí do autoservisu nebo na kosmetiku,“ obhajuje influencerku Aleš Čermák. „Mít uklízečku je normální, co furt děláte,“ přidávají se další lidé.

Témata: Sugar Denny