Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencerka Sugar Denny začne prodávat vaporizéry. | foto: Instagram.com/sugardennysek

Sugar Denny spouští další e-shop, bude prodávat vaporizéry

Denisa Kouřílková, alias Sugar Denny, provozuje několik e-shopů. Vedle Sugar Lounge a Sugar Coffee spouští nový. Za pár dní začne prodávat vaporizéry. Bude se jmenovat Ochucený vzduch.
  15:45

Že bude spouštět další e-shop oznámila Sugar Denny na svém Instagramu. Mimo jiné vyprávěla, jak k nápadu přišla.  Původně údajně přemýšlela, že by navázala spolupráci s některou z firem, které se prodejem vaporizérů zabývají. Nebyla ale spokojená s ani jedním z e-shopů. Společně s kamarádem a spolupracovníkem Patrikem Machalou je napadlo, že by mohli provozovat obchod vlastní a nabídku tvořit sami. 

„Udělali jsme prostě e-shop, kam budeme dávat vapíky, abyste si je mohli koupit, protože já sama posledních pár měsíců pociťuju touhu pořád inhalovat nějaký super vzduch,“ vzkázala na svém profilu fanouškům. „Řekla jsem si, že nebude nic jednoduššího, než si udělat vlastní e-shop, kde je budu mít a zároveň je budete moct koupit i vy,“ pokračovala. Dále popsala, jaká bude v následujících dnech nabídka e-shopu, který se bude jmenovat Ochucený vzduch. Vaporizéry, které budou v příštích dnech dostupné, neobsahují nikotin a na výběr je několik příchutí.

E-shop s názvem Ochucený vzduch není první, na kterém se Denisa podílí. Sugar Lounge je jejím nejaktivnějším. Prodává na něm plakáty, plátěnky a nově i svíčky s krystaly. Dalším je Sugar Coffee, který nabízí kávu a sirupy. Dříve také prodávala nalepovací nehty, tenhle obchod už aktivní ale není. Místo toho má kolekci nalepovacích nehtů na e-shopu Nailzzes. Dříve na svém instagramovém profilu nabízela produkty LR Beauty, tomu se v poslední době také nevěnuje.

Témata: Sugar Denny