Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav

Sugar Denny | foto:  Antiyoutuber.cz, Antiyoutuber.cz

Sugar Denny: Manipulativní manažer, konec v LR a trable s Sugar Coffee

Devatenáctiletá influencerka z Brna, vydala nové Q&A, kde se zpovídá o své kariéře v multi-levelové firmě LR. Zve své fanoušky Sugar sugar party v Praze, mluví o své začínající kariéře plus size modelky a vyjadřuje se ohledně SugarCoffee.
  11:45

Svůj Youtube kanál založila v roce 2014 a nejdříve byla známá jako Denny Canton. Do povědomí lidí se nejvíce dostala přes post, kde prosila své fanoušky o peníze na nový počítač, nebo svou kariérou ve firmě LR, kde svým zákazníkům neposílala zásilky. Produkty firmy dříve hojně sdílela, v posledních týdnech a měsících tomu tak už ale nebylo. Začalo se spekulovat, zda pro firmu stále pracuje. Nyní se k tomu poprvé vyjádřila. Kariéře v multi-levelové společnosti se již vzdala. Nezprostředkovává objednávky, ale produkty prý stále využívá.

Ve videu tvrdí, že firma jako taková jedná velmi spravedlivě, jinak tomu ale je s lidmi, kteří zde pracují. Mluví o tom, že již v patnácti letech navázala toxické kamarádství se svým manažerem, který ji manipuloval. To si začala uvědomovat až postupem času, kdy jí například vystavil fakturu za přátelskou pomoc se stěhováním. Denny ho dříve brala jako součást své rodiny. „Časy se ale mění a lidé dospívají,“ říká.

Dále zve své fanoušky na její první Sugar sugar party v Praze, která bude ve stylu roku 2014 a očekává, že se tak všichni obléknou. Pro Denisu nejde o první party, předchozí pořádala v Brně. U té poslední nebyli lidé spokojeni jak s cenou vstupenek, tak s tím, že vstup byl až od osmnácti let.  To se v Praze liší a na akci se bude pouštět již od šestnácti.  Pořádat se bude v klubu Mecca a lístek bude stát 400 korun. To už před časem naštvalo některé fanoušky - cena je dle nich moc vysoká.

Ke konci videa přidala vyjádření ještě k SugarCoffee. Už v minulosti naznačila, že značka zaniká. Tehdy ale prý ještě nebyla připravená o všem promluvit. To se teď změnilo. Denisa přiznává, že káva jde velmi na odbyt, ale přesto s produktem končí, protože se nepohodla s firmou, která s ní na projektu spolupracuje. Podle mladé influencerky nedodržují dohodnuté podmínky a jednají za jejími zády. 

Témata: Sugar Denny