Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Sugar Denny a její značka kávy Sugar Coffee | foto: sugarcoffe.cz

Sugar Coffee končí. Nechci o tom zatím mluvit, říká Sugar Denny

Značku vlastní kávy oznamovala Sugar Denny jako její srdcovou záležitost. Značka, která kromě kávy samotné prodávala i ochucené sirupy, však končí. Na e-shopu sice ještě produkty k zakoupení jsou, další už nepřibudou. Jsou za tím osobní spory.
  7:00

„Jak o mně víte, tak už několik let jsem absolutně závislá na ledové kávě. Nebo...kávě. Řekněme, že na ochuceném mléku s trochou kávy a hodně ledu. Tak bych asi popsala můj nejoblíbenější drink. Většinou si to kupuji v kavárnách a obchodních centrech, zkrátka při jakékoliv příležitosti. Uvědomila jsem si však, kolik mě tato moje zábava stojí peněz,“ tak uváděla značku Sugar Coffee Denisa Kouřílková alias Sugar Denny. 

Poté, co sociální sítě pravidelně zahlcovala stories o nejrůznějších drincích z kavárny Starbucks, se rozhodla s přáteli založit vlastní značku kávy. Káva měla být z Itálie a aby seděla k Denisině stylu, v prodeji byla společně se sladkými sirupy. 

Ač hlavní tváří byla známá influencerka, už tehdy některé sledující zarazilo, že v obchodním rejstříku byla u společnosti Sugar Coffee s.r.o. zapsaná úplně jiná osoba - Barbora Novotná, údajně přítelkyně Denisina kamaráda a spolupracovníka z LR Beauty, Patrika. 

Zdroje z Denisina okolí nyní mluví o tom, že právě s Patrikem se brněnská influencerka měla rozhádat. Tomu nasvědčuje i její vyjádření na Instagramu. „Potřebuju nějaký čas k tomu zpracovat všechno, co se vlastně stalo, co vedlo k zániku Sugar Coffee. Just know, že za tím byly osobní vztahy a že zatím o tom nedokážu mluvit, aniž bych se brutálně nenasrala,“ napsala Denisa. 

Vyjádření Denisy Kouřílkové k Sugar Coffee.

E-shopu, který vznikl na podzim roku 2020, tak pokračovat nebude. Denisa se teď chce věnovat hlavně obchodu Sugar Lounge, kde prodává plátěné tašky, plakáty, ale i svíčky a novému projektu, který je zaměřený na ochucené vaporizéry.

Témata: Sugar Denny