Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

V novém podcastu Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka řeší podnikání slovenských dvojčat Cyntia a Bianca | foto: Instagram.com/sugardennysek

Dvojčata jsou podle Tadeáše a Sugar Denny královny scamu, fanoušci nový podcast milují

Cyntia a Bianca jsou sestry ze Slovenska, které mají své značky oblečení a prodávají i cvičební plány. Už mnoho let se ale diskutuje o tom, zda je jejich podnikání etické. Veřejně se proti nim rozhodli vystoupit Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka. V novém podcastu popisují své zkušenosti s nimi a dvojčatům se to vůbec nelíbí.
  22:00

Slovenská dvojčata Cyntia a Bianca se pohybují na sociálních sítích už několik let. Každá má svou značku oblečení a několik cvičebních plánů, které prodávají sledujícím. Jejich podnikání se ale v posledních letech stává stále diskutovanějším. Novou epizodu podcastu Kontroverzní věnovali Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny právě jemu.

Jako mnoho jiných influencerů dvojice vstoupila do povědomí už v roce 2014 díky platformě ask.fm, přes kterou mohli fanoušci svým oblíbencům pokládat různé otázky. V té době začalo vznikat mnoho fanouškovských stránek a popularita sester rostla každým dnem.

Obě začaly po pár letech cvičit a jejich postavy se staly vzorem ideálu pro mnoho jejich vrstevnic. Proto se v roce 2017 rozhodly přijít s vlastním cvičebním plánem, který měl ostatním pomoct v cestě za vysněnou postavou. Už v té době ale začali někteří sledující spekulovat, zda za jejich postavami nestojí spíše plastický chirurg než tvrdá práce v posilovně.

Po nějaké době vytvořily společnou značku oblečení, prodávaly především teplákové soupravy a spodní prádlo. Jenže sourozenecké vztahy nejsou vždy jednoduché a v podnikání obzvlášť. Sesterská dvojice se brzy rozhádala a každá z nich se rozhodla jít vlastní cestou. Vznikly tak dva cvičební plány a dvě značky oblečení, které nabízely v podstatě identické služby.

Sledující okamžitě začali spekulovat, že jde pouze o způsob, jak vydělat více peněz a začali být kritičtí. Ve stejné době se zároveň začala řešit i kvalita jimi prodávaného oblečení. Podle některých byly mikiny příliš drahé vzhledem k tomu, že „nic nevydrží“.

Blackfishing a otroctví v Egyptě

Právě na to reagují Denisa a Tadeáš v nové epizodě společného podcastu Kontroverzní. Oba podrobně vylíčili své zkušenosti s dvojčaty. V první části se věnuje Tadeáš především Biance. Mluví o tom, že dlužila peníze svým zaměstnancům a především o tom, že se stylizuje do osoby tmavé barvy pleti, čemuž se říká blackfishing.

Podle Tadeáše dříve tvrdila, že byla v minulém životě otrok v Egyptě. Blackfishing spojuje s její osobou ale i spousta sledujících. „Není to co dělá Bianca už náhodou blackfishing?“ ptá se jedna ze sledujících. Mnoho uživatelů se shoduje, že se to tak nazvat dá. Tadeáš přiznává, že on sám si dlouho myslel, že Bianca tmavé pleti je. Krátce rozebírají také jméno její dcery.

Na svém instagramovém profilu, který sleduje více než 24 tisíc uživatelů, často povídá o spiritualitě. Jednou tvrdila, že má příliš silnou energii a proto jí doma nefungují elektrické rolety. Opravář jí údajně tvrdil, že nic podobného nikdy neviděl.

Denisa v druhé části mluví především o jejích zkušenostech s Cyntií. Mimo jiné popsala svůj zážitek z loňského focení pro její novou kolekci. Údajně byly domluvené, že dostane oblečení ušité na míru, což se v několika případech nestalo. Fotila dvanáct teplákových souprav v botách, do kterých se jí nevešly všechny prsty a měla za to údajně dostat dvě soupravy. Podle Denisy je dodnes nedostala.

V nové epizodě se věnují i cvičebním plánům. Podle nich není možné, aby bez plastické operace dosáhly takových výsledků. Denisa plán dostala také a myslí si, že se podobně stravovat a takovým způsobem cvičit není zdravé.

Reakce dvojčat přišly téměř ihned po nedělním zveřejnění nové epizody. „Já zvládnu všechno, ale aby se žena, která vypadá jako chodící stan, vyjadřovala k mému dítěti?“ zlobí se Bianca na Instagramu. „Máš nadváhu se kterou nic neděláš a já jsem ti chtěla pomoct zadarmo,“ píše Cyntia. Několikrát upozorňuje na to, že by se Sugar Denny nejdřív měla podívat na sebe a pak až komentovat ostatní. Zároveň ale upozorňuje na to, že ona je se sebou spokojená.

Sledující podcastu jsou ale rádi, že konečně někdo začal jejich společné podnikání veřejně řešit. Podle nich není v pořádku, jak se dvojčata chovají a nelíbí se jim, jakým způsobem vydělávají na svých fanoušcích. „Na tohle jsem se těšila jako malé dítě,“ komentuje jedna ze sledujících. Zároveň odsuzují reakce dvojčat na nový podcast. Myslí si, že odsuzování někoho kvůli postavě by nemělo mít v této době žádný prostor.