Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Lilian Voss reaguje na společnou party Tadeáše Kuběnky a Sugar Denny | foto: Antiyoutuber.cz

SugarBombex party řeší Lilian Voss. Kritizuje i věci, které jsou v pražských klubech běžné

Internetové duo Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny pořádali společnou party. Někteří účastníci však nebyli spokojeni a dvojici kritizují. Vadila jim cena a především absence Sugar Denny, což sdílela Lilian Voss, která dlouhodobě vystupuje proti zmíněnému duu. Fanoušci se jich však zastávají a party si užili.
  20:00

Tadeáš Kuběnka a Denisa Kouřílková alias Sugar Denny jsou jedna z nejkontroverznějších dvojic českého internetu. Nejdříve se nemohli vystát, teď spolu mají podcast, merch a o víkendu pořádali první společnou party. Podle některých se však nepovedla podle očekávání. Negativní zkušenosti z večírku se rozhodla sdílet tvůrkyně reakčního kanálu Lilian Voss.

Kuběnka i Kouřílková pořádají své večírky už delší dobu. V prosinci se rozhodli obě akce spojit a přišli s vánoční SugarBombex party, kterou pořádali spolu v pražském klubu Mecca. Po celý večer se prodávaly speciální drinky vytvořené jenom pro společnou akci a účastníky bavila hudba, kterou mají oba oblíbenou.

Lilian Voss na svém Instagramu zveřejnila několik příspěvků o tom, co podle účastníků mělo být na sobotním večeru špatně. Zásadní problém měla údajně být cena vstupenek, která byla čtyři sta korun. „Zaplatíš čtyři stovky za party s nějakým influencerem, kterého sleduješ a ten je na pódiu jen po dobu deseti minut, jen aby si něco natočil,“ píše jedna z účastnic a naráží tím na Kouřílkovou, která údajně měla být téměř celý večer v zákulisí. „Za celý večer ji nikdo ani neomluvil, celé to tam táhl Tadeáš,“ dodává účastnice.

Dvojice totiž dlouho lákala na show sněžných královen. Ta se podle dostupných informací však nekonala. „Tadeáš a Denisa tam měli mít údajně nějaké vystoupení, které nakonec asi ani nebylo. Jestli jo, tak to bylo o ničem, protože jsem si toho ani nevšimla. Kromě patnácti minut jsem byla celou dobu vevnitř,“ popisuje další účastnice.

Jiní účastníci si také stěžovali na nevhodné chování některých mužů. Ti je prý měli osahávat, na výzvy obtěžovaných nereagovat a v nemístném chování pokračovat. „Osahával mě a i když jsem mu několikrát řekla, aby přestal, bylo mu to úplně jedno. Potom osahával i kamaráda,“ stěžuje si jiná účastnice.

Drahé drinky a organizace šatny

Podle mnoha fanoušků měla nedostatky také organizace šatny. Nelíbilo se jim, že když chtěli na chvíli klub opustit, vzít si bundu a následně se vrátit, museli za šatnu znova zaplatit. Někteří fanoušci na druhou stranu upozorňují, že zmíněné chování je běžná praxe i jiných klubů a není na tom nic zvláštního. Jiní fanoušci si také stěžují na cenu nápojů. Ani ta není neobvyklá v porovnání s jinými pražskými kluby.

Na kritiku se rozhodla dvojice reagovat. „Není to žádná party s influencery, my nejsme nějaké opice v zoo. Máme tam dva dje co tam ty lidi baví, protože je to party, kde jsme prostě všichni spolu a ne přehlídka na podiu,“ píše Kouřílková na svém Instagramu. Kuběnka poděkoval svým fanouškům, kteří se podělili o pozitivní zážitky. „Na party jsem byla a nesouhlasím ani s jedním negativním komentářem. Všechno tam bylo v pořádku a Denny dělala všechno, co mohla. Večer jsem si fakt užila, nepřišlo mi na tom nic neobvyklého nebo zvláštního,“ popsala jedna z účastnic a zároveň vyvrátila většinu kritických komentářů.

Lilian Voss nesdílela jen zážitky účastníků, zveřejnila také vyjádření vítězky světové soutěže krásy a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové. Ta tvrdí, že se Kuběnka měl na galavečeru udílení cen Český slavík chtít vyfotit s jejím partnerem Davidem Vitáskem, se kterým tvoří poměrně kontroverzní pár. „Zjistila jsem, že před tím, než jsme se tam potkali, o nás natočil video, kde říkal, že máme o kolečko méně a že jsme vypatlaní a hloupí,“ popisuje Kočendová. „Sugar Denny se schovává za svojí sebelásku, které podle mě sama nevěří. Já si myslím, že inteligentní člověk nemá zapotřebí se k tomu více vyjadřovat, jenom mi jich je trochu líto,“ dodává a chce dále předstírat, že dvojice influencerů neexistuje. Myslí si, že všechno dělají jen pro sledovanost.

Lilian Voss reaguje na aktuální dění na sociálních sítích už několik let. Točila sérii videí Drzá Lilian, kterou věnovala současným kauzám. Teď však jenom vysílá živě a povídá si s fanoušky o podobné tématice. Navíc s nimi sdílí také své kontroverzní názory například na ruskou invazi na Ukrajině a podobně.