Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Neměli se rádi. Teď spolu Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka plánují podcast

Dva z nejkontroverznějších českých influencerů, Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny, plánují společný projekt. Podle všeho by spolu měli začít vydávat pravidelný podcast.
  12:37

Dříve se moc nemuseli. Ještě v době, kdy Tadeáš Kuběnka usiloval v druhé řadě reality show Like House o vítězství, nemluvil o kolegyni influencerce Denise Kouřílkové známé jako Sugar Denny příliš pozitivně. Od té doby se ale mnohé změnilo.

Nejprve spolu výrazná dvojice české influencerské scény natočila video, kde Tadeáš Denny líčí, poté se několikrát setkali a natočili spolu další videa. „Českej influ-svět konečně v harmonii,“ napsal Tadeáš k fotografii na Instagramu, když se s Denny setkal na video poprvé. 

Podporují se ale i dál. Denny například zmínila, že Tadeáše podpoří koupí čaje, který se pod jeho jménem prodává v řetězci OXO Tea. 

Teď by však svůj vztah měli podle informací redakce posunout ještě na další úroveň. Mají spolu chystat podcast, ve kterém budou rozebírat nejrůznější témata. To logicky zapadá do jejich současné tvorby. Právě videa, kde sdílí názory od hudby, přes LGBTQ+ tématiku až po vzdělávání, jsou mezi sledujícími velmi populární. 

Aktuálně patří oba mezi nejvýraznější tváře české scény. Tadeáše čeká v červnu akce, kterou nazval Království Tadeáš. „Připravte se na párty roku s vašimi oblíbenými influencery,“ zve pozvánka na akci v pražském klubu Mecca. 

Lístky jsou na akci, která je v plánu na 24. června, stále v prodeji.