Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

V novém podcastu Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka řeší podnikání slovenských dvojčat Cyntia a Bianca | foto: Instagram.com/sugardennysek

Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka se chtějí fackovat. Vyzvali na souboj své nepřátele

Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka jsou známou kontroverzní dvojicí., oba se teď chtějí zapojit do fackovací soutěže pod záštitou nové organizace RedFace. Sugar Denny vyzvala na zápas Satnady, Kuběnka svého dvojníka. Promotér organizace Freescoot potvrdil, že případné zápasy s influencery řeší.
  13:00

V poslední době influenceři z celého světa řeší spory mezi sebou tím, že se vyzývají na různé zápasy. To stejné se děje i v Česku ve větší míře od té doby, co vznikla organizace Clash of the Stars. Po ní vznikl nový projekt pod záštitou organizace RedFace, která by měla pořádat fackovací zápasy. Teď se chtějí zapojit i influenceři Denisa Kouřílková alias Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka.

Kontroverzní dvojice influencerů je známá velmi otevřeným řešením svých problémů a sporů na sociálních sítích. Kuběnka dlouhodobě mluví o neshodách s tiktokerem Danielem Holomkem, který ho podle něj mimo jiné kopíruje, a Kouřílková se netají osobními problémy s influencerkou Anastázií Chomičovou alias Satnady. Na svém společném účtu na platformě HeroHero sdílejí soukromé konverzace mezi nimi a jejich fanoušci jsou zvědavé na každé další pokračování.

Už v minulosti ve společném podcastu Kontroverzní dvojice mluvila o své potenciální účasti v Clash of the Stars. Ani jeden z nich však do podobného souboje jít nechtěl. „Já si prostě nedovedu představit, že bych se tam šla s někým bít v jakémkoli případě,“ popisuje Kouřílková v novém dílu podcastu.

Následně oba připustili, že účast v novém projektu organizace RedFace si představit umí.

„Dneska jsme se o tom ráno bavili, že bych mohla jít do klece se Satnady,“ popisuje Kouřílková. „Je tady ještě jedna organizace s názvem RedFace, která je fackovaná a já si nemyslím, že je to úplně špatný nápad,“ dodává Kuběnka a vyzývá sledující, aby jim napsali, zda o jejich účast mají zájem. Kuběnka by se chtěl utkat s Holomkem a Kouřílková s Chomičovou. Myslí si, že by na zápas oba potenciální sokové přistoupili.

Oba autoři podcastu Kontroverzní připouštějí, že pokud jim organizace nabídne dostatečnou finanční odměnu, zápas by chtěli. „RedFace nás tam určitě chce, už jsme s nimi měli pár telefonátů,“ tvrdí Kuběnka. Redakci antiyoutuber.cz zájem o zápasy obou influencerů potvrdil jeden z majitelů a promotér Jakub Smrek, známý na sociálních sítích jako Freescoot. „Už jsme si volali s Kouřílkovou i s Kuběnkou. V kontaktu jsme, řešíme to, víc ale nemůžu říct,“ popisuje.

Organizace RedFace oznámila svůj vznik teprve nedávno. Ve fackovacích zápasech budou moct sledující vidět především české celebrity a influencery. Přihlásit se na druhou stranu může kdokoli a utkat se mezi sebou budou moct také sledující. Na konci roku měli organizátoři předvybraných třicet uchazečů.

Zároveň se však v veřejném prostoru hojně debatuje o nebezpečnosti fackovacích zápasů. Lékaři opakovaně potvrzují, že takové zápasy jsou pro lidské zdraví, zejména pro mozek, mnohem nebezpečnější, než zápasy v MMA. Údery jsou totiž směřované opakovaně vždy na stejné místo, dochází k silným otřesům a následky mohou být vážné. Od otřesů mozku až k dlouhodobějším problémům.