Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Influencerka a youtuberka Sugar Denny | foto: instagram.com/sugardennynka

Sugar Denny opět ukázala své pokrytectví, tvrdí sledující. Hnusně odsoudila vzhled Czechclouda

Influencerka Sugar Denny opět ukázala, jak pokrytecká je. To alespoň tvrdí někteří její sledující. Dlouhou dobu se snaží zastávat všech s nadváhou a šířit body positivity. Zřejmě však prý moc nechápe, co to znamená. Několikrát se měla ukázat jako někdo, kdo se neštítí ostatní urážet za vzhled. Nyní se pustila do vzhledu streamera Czechclouda.
  8:45

Kontroverzní influencerka Sugar Denny je dle části jejích sledujících mimo. Pokrytečtější člověk snad neexistuje, tvrdí někteří. Dlouhodobě se snaží šířit myšlenku body positivity a často se zastává právě lidí, kteří jsou za svůj vzhled odsuzováni.

Nyní se však ona sama z ničeho nic obula do streamera Czechclouda. Ve společném videu s youtuberem Vladimírem Kadlecem z kanálu VláďaVideos řekla, že je hnusný a vypadá tragicky. V komentářích a na sociálních sítích se na ni sesunula obrovská lavina kritiky jak ze strany sledujících, tak i od dalších youtuberů. Dokonce i Vláďa schytal obrovskou kritiku za to, že se Czechclouda nezastal. Za své chování se omluvil, většina ale tvrdí, že byla jeho omluva neupřímná.

V celém videu, do kterého si Vláďa pozval Sugar Denny, probrali mnoho témat. Zareagovali například na výzvu do Clash of the Stars od známého kulturisty Jakuba Enžla, či příjmy ze sociálních sítí. Denny se například svěřila, že si za uplynulý měsíc skrze podcast na HeroHero vydělala až tři sta osmdesát tisíc korun. V jednu chvíli se dostali také k známému streamerovi Czechcloudovi. Vláďa má ve svém studiu jeho komicky udělanou papírovou podobiznu, která má pouze hlavu Czechclouda a tělo Enžla. Když na ni poukázal, tak se Sugar Denny v mžiku musela vyjádřit k jeho vzhledu. „Proč je tak hnusný?“ ptá se.

Zaražený Vláďa zřejmě chvilku netušil co říct. Nemusel ale dlouho vymýšlet odpověď, jelikož Sugar Denny pokračovala. „Však vypadá úplně tragicky. Však se na něho podívej. Hlavně kdyby měl alespoň trochu hezčí brýle,“ pouští se ostře do Czechclouda. Ačkoliv se Vláďa nepřidává k osočování jeho vzhledu, nijak se ho nezastane a hnusným komentářům se směje. Po chvíli se jí tak zřejmě v reakci na tuto kritiku zeptá, co by na něm změnila. „Celý jeho ksicht. To je přesně to, že všichni si myslí, že to, že máš svaly, vykompenzuje to, že jsi úplně odporný,“ komentuje. Ačkoliv nepochopila, že tělo není Czechclouda, ale Enžla, stále jsou její připomínky dost urážlivé. Neodsuzovala totiž tak úplně jeho tělo, jako spíše obličej.

To, že si ji Vláďa vůbec pozval k sobě do videa dle mnohých značí to, že mu jde jen o sledovanost. „Vláďo prosím, tohle ne. Sledoval jsem tě roky, ale Denny? To fakt ne,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel. „Vláďu jsem měl taky strašně rád, ale teď nechápu jeho chování,“ píše další. On sám si zřejmě uvědomil, že komentáře Sugar Denny byly už za hranou a pod videem Sibiřana, který na něj reagoval, se omluvil. „Koukl jsem se na to zpětně a je to fakt nevhodný. Já si obecně dělám srandu z lidí a v tomhle jsem ji mohl seknout, nebo nějak zarazit. Teď zpětně mě to s*re, že to vyznělo tak debilně,“ píše.

Většina uživatelů však jeho omluvu nebere vážně a tvrdí, že mu jde jen o to, aby zůstal relevantní. Dle některých mu je zřejmě jedno, jak se Czechcloud z celé situace cítí. „Jako to, že řekne, že ho to mrzí, až potom co to vydá a ještě k tomu smaže videa o Sugar Denny ze svého kanálu prostě jen svědčí o tom, že udělá cokoliv, aby zůstal relevantní,“ píše v diskuzi na Facebooku jeden uživatel.

I Sugar Denny mnoho lidí osočuje z toho, že ostatní jen využívá pro čísla. Za směšné mnozí považují to, že dříve pomlouvala Fregamera a pak si ho pozvala k sobě do podcastu, kde se k němu chovala zcela normálně, jak kdyby se mezi nimi nic nestalo. Kamarádka s ním byla však doslova jen v podcastu, jelikož i v již zmíněném videu s Vláďou se o něm zmínila a opět ne zrovna dobrém duchu. „Líbí se mi, jak Davidovi nadávali. Pak s ním udělali podcast, takže byli největší kamarádi a teď mu zase nadávají. To je influencerství v praxi,“ říká ve svém videu Sibiřan.

Mnozí Sugar Denny obviňují z toho, že není nikdy schopná uznat chybu a omluvit se. Z celé situace si na svém Instagramu dělá pouze legraci, kdy sdílí zprávy, které jí v reakci na video uživatelé posílají.