Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Sugar Denny vs Veronica Biasol | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Drsná rozepře mezi Sugar Denny a Veronicou Biasiol: Plánují i trestní oznámení

Sugar Denny se na svém Instagramu ostře pustila do influencerky Veronicy Biasol. Ta jí měla údajně volat a vyhrožovat s trestním oznámením. Něco takového si však Denny nenechala líbit a řekla, co si o Biasol myslí. Vytáhla dokonce i vcelku pikantní zkušenosti, které s Biasol má.
  17:12

Fanoušci českého internetu milují bizarní influencery a kauzy s nimi spojené. U nás je veliké terno vyjadřovat se ke spoustě věcem na svých osobních profilech a vyvolávat tak spory s jinými influencery. Za nepochopitelné označuje většina to, jak se influencerka Veronica Biasol nedávno na svém Instagramu svěřila s tím, že byla své partnerce Báře Mlejnkové nevěrná deset měsíců. Veřejnost nechápe, proč s tím šla ven a nevyřešila si to doma v soukromí. Zřejmě na toto téma se rozhodla natočit podcast známá influencerka Sugar Denny společně s Tadeášem Kuběnkou. Při natáčení měli však dostat nečekaný telefonát od Biasol, která jim v něm měla vyhrožovat.

Biasol na svém Instagramu nedávno přiznala nevěru. Se svojí partnerkou měla mít těžší období, ve kterém ji celých deset dlouhých měsíců měla podvádět. „Tak to vlastně celé trvalo nějakých deset měsíců, kdy já jsem udržovala paralelní vztah s někým dalším,“ říká Biasol. „Přiznáváš nevěru co trvá deset měsíců, ale nesypeš si popel na hlavu. Ty se stavíš do role oběti kterou lidé drbou a dovoluješ si říkat věci jako „zameťte si před svým prahem!“ Šlo se k tomu postavit všelijak, ale tohle je asi ta nejhorší možnost, jak se k tomu postavit,“ píše do komentářů na YouTube jeden uživatel. Mnoho dalších spíše nechápe, proč to tahá na veřejnost. Dle většiny ze sebe chce zřejmě udělat oběť a tu, která se momentálně zachovala správně.

K této kauze se měla vyjádřila i Sugar Denny v jejím a Kuběnkově zatím ještě nezveřejněném díle podcastu Kontroverzní. Sama se na svém Instagramu nechala slyšet, že i když Biasol nemá ráda, snažila se držet zpátky a nebýt na ni až moc drsná. Nový díl nahráli a vše bylo zřejmě v pořádku. Večer ještě toho dne však dostali telefonát, který očividně nečekali. Biasol se pravděpodobně dozvěděla o tom, že o ní nahrávají podcast a dle Sugar Denny se rozhodla, že jim pohrozí.

Celý hovor byl prý opravdu nepříjemný. „Tak ráda bych ten hovor zveřejnila, protože to bylo fakt nechutné. Byla to úplná odpornost,“ říká Sugar Denny na svém Instagramu. Biasol se do autorů podcastu obula prý s tím, že se k její soukromé situaci vyjadřují zřejmě jen kvůli sledovanosti a číslům. „Ne! My chceme aby lidé věděli jaká jsi,“ říká Sugar Denny. Biasol se také měla nechat slyšet s několika urážlivými komentáři ve smyslu, že ji a její přítelkyni mají všichni rádi, ale Sugar Denny a Kuběnku nikdo. Dle veřejnosti Biasol pouze manipuluje a snaží se zachránit to, co způsobila.

Biasol si svým chováním zřejmě skutečně zavařila a otevřela tím kauzy, které nikdo neznal, nebo byly už dávno zapomenuté. K její nevěře se na společném streamu s Kuběnkou vyjádřila i známá influencerka a rapperka Roxana. S tou prý totiž Biasol flirtovala také. „Ty vole, já kdybych nebyla s Bárou, tak do tebe ihned jdu. Ty jsi fakt nádherná,“ vysvětluje Roxana, jak s ní jednou prý Biasol flirtovala. „Vzala si na mě číslo, že mě pozve do podcastu a přímo vedle nás stála ta její holka,“ pokračuje.

tri gracie

16. května 2023 v 13:22, příspěvek archivován: 17. května 2023 v 15:15

Biasol se na svém Instagramu, když se vyjadřovala ke své nevěře, nechala slyšet, že by to ráda uzavřela, a tak si zřejmě nepřeje, aby se v tom někdo šťoural. To si však měla rozmyslet předtím, než s kauzou vyšla ven. Pravděpodobně se ji tak dotklo, že se o ní Kuběnka s Sugar Denny rozhodli mluvit. V telefonátu, který podcasteři dostali, jim pak měla údajně vyhrožovat trestním oznámením. „Nevěděli jsme ale, že dneska večer bude Veronica volat Tadeášovi a vyhrožovat mu, že na nás podá trestní oznámení, že ona to dotáhne do konce a že si s ní nechceme zahrávat,“ říká Sugar Denny.

Takové výhrůžky však Sugar Denny jen tak nezastraší. „Všechny tyto falešné Instagramové hvězdy vždycky zastrašují nějakým trestním stíháním. Ty nás nemůžeš nahlásit za nic. My nevykládáme o nikom žádné lži. My říkáme fakta,“ říká Sugar Denny. K tomuto konfliktu se zatím Biasol nevyjádřila, a tak je jen otázka času, jestli skutečně udělá to, s čím vyhrožovala a trestní oznámení na Kuběnku a Sugar Denny nakonec podá.

Sama Sugar Denny se tedy nechala slyšet, že o Biasol nechtěla říkat nic moc hnusného, i když ji prý nenávidí už delší dobu. Její chování ji však zřejmě přesvědčilo, že si Biasol nezaslouží nic jiného, než pošpinit. Svěřila se tak s jednou nepěknou zkušeností s ní. „V roce 2020 se mnou navázala spolupráci, abych jí propagovala ten její super diář. Potom mi ale odmítla proplatit fakturu, protože jsem mezi tím stihla pošpinit jméno její značky,“ vysvětluje Sugar Denny. Biasol měla prodávat řasy z norka, ale prezentovat je jako veganský produkt. Sugar Denny tak prý jen řekla, že je z toho zklamaná, čímž tedy zřejmě pošpinila dle Biasol jméno její značky.